Filmele și serialele cu Aleksa Palladino

  • Aleksa Palladino

    Aleksa Palladino

    43 de ani
    Data nașterii: 21.09.1980
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Regia: David Guy Levy, Benjamin Epps
    1 0
    5.8
  • The Loudest Voice (2019)

    Cea mai puternică voce

    În peisajul mediatic de astăzi, un peisaj încărcat politic, nicio figură nu domină așa de tare, chiar și după moarte, ca Roger Ailes, cel ce a transformat Fox News într-o forță ce a schimbat în mod irevocabil conversația politică.

    Scenariul: Tom McCarthy, Alex Metcalf
    21 0
    7.9
  • The Veil (2016)

    La douăzeci și cinci de ani după ce membrii unui cult religios au comis sinucidere în masă, singura supraviețuitoare revine la locul tragediei însoțită de o echipă de filmare.

    Regia: Phil Joanou
    8 5
    4.7
  • Before the Devil Knows You're Dead (2007)

    Înainte ca diavolul să afle că ai murit

    Andy si Hank sunt într-o pasa proasta si au nevoie de bani. Cei doi frati gasesc o solutie nu prea inspirata, aceea de a jefui magazinul de bijuterii al parintilor lor. Desi planul parea foarte bine elaborat, lucrurile iau o întorsatura neasteptata.

    Regia: Sidney Lumet
    18 0
    7.3
  • Wrong Turn 2: Dead End (2007)

    Viraj greșit 2: Capăt de drum

    Dale Murphy (Henry Rollins) produce si prezinta propria emisiune numita Ultimul supravietuitor: Apocalipsa, cu sase participanti condusi de Nina Papas (Erica Leerhsen), care vor fi lasati impreuna sase zile intr-un tinut post-apocaliptic situat...

    Regia: Joe Lynch
    21 1
    5.4
  • Storytelling (2001)

    Regia: Todd Solondz
    3 0
    6.8
  • A Cool, Dry Place (1998)

    Intre două iubiri

    Dupa ce sotia l-a abandonat, avocatul Russel Durrell se muta in Kansas, impreuna cu fiul sau in varsta de cinci ani. El trebuie sa invete sa impace serviciul cu datoria de tatic. Tocmai cand incepe o relatie, fosta sotie a lui Russel apare in oras.

    Regia: John N. Smith
    2 0
    6.2
  • Celebrity (1998)

    Celebritate

    Lee, ziarist specializat in show-biz, e vesnic nemultumit. Tocmai acesta e motivul pentru care si-a parasit sotia care, in urma despartirii, sufera un adevarat soc. In acest timp, Lee descopera bucuriile si amaraciunile traiului printre celebritati.

    Regia: Woody Allen
    4 1
    6.3