Filmele și serialele cu Alex Diakun

  • Alex Diakun

    Alex Diakun

    78 de ani
    Data nașterii: 08.02.1946
    Locul nașterii: Rycroft, Alberta, Canada
  • Beyond (2016)

    Lumea de dincolo

    Un tânăr se trezește din comă după 12 ani și descoperă că are niște abilități care îl vor arunca în mijlocul unei conspirații periculoase.

    Scenariul: Adam Nussdorf
    118 5
    6.8
  • Intruders (2014)

    Scenariul: Glen Morgan
    5 0
    6.6
  • Frankie & Alice (2010)

    Frankie și Alice

    Filmul Frankie and Alice redă povestea dramatică a unei femei (Halle Berry) care, afectată fiind de sindromul personalității multiple, luptă din să își păstreze adevărata identitate în fața ego-ului ei alternativ.

    Regia: Geoffrey Sax
    7 2
    6.4
  • The X Files: I Want to Believe (2008)

    Dosarele X: Vreau să cred

    Mulder și Scully sunt chemați să rezolve dispariția unei agente. Un sequel realist care coboară cu picioarele pe pământ și se confruntă cu prezentul înfricoșător al oamenilor care își arogă puterea de a hotări cine are dreptul de a trăi și cine nu.

    Regia: Chris Carter
    35 0
    5.9
  • The Outer Limits (1995)

    La Limita Imposibilului

    In permanenta cautare de ciudatenii, echipa din “La limita imposibilului” vaneaza si ucide androizi, exploreaza Pamantul in cautare de minerale pretioase, se zbate pentru a depista leacul care ar putea opri o epidemie care aduce moartea a sute de...

    Scenariul: Leslie Stevens
    33 5
    7.7
  • Knight Moves (1992)

    Șah mat

    Un thriller captivant în care Christopher Lambert interpretează rolul lui Paul Sanderson, un maestru al şahului acuzat de crimă, în timpul unui turneu desfăşurat într-un orăşel american. Victima este o superbă blondă cu care Sanderson a avut o...

    Regia: Carl Schenkel
    12 1
    6.1
  • Rennie sarbatoreste absolvirea impreuna cu unchiul ei, profesorul preferat, prietenul ei si toti fostii colegi de clasa. Acestia pleaca intr-o croaziera.Dar printe ei se afla si un pasager clandestine: criminalul in serie Jason Voorhees.

    Regia: Rob Hedden
    7 2
    4.5
  • Malone (1987)

    Bazată pe romanul "Shotgun" al lui William Wingate, această dramă descrie un fost ucigaş plătit al CIA fugar, care se împiedică într-o excrocherie imobiliară/ complot criminal în Oregon.

    Regia: Harley Cokeliss
    5 1
    5.8