Filmele cu Alex Karras

  • Alex Karras

    Alex Karras

    Data nașterii: 15.07.1935
    Decedat: 10.10.2012 (77 de ani)
  • Buffalo '66 (1998)

    Buffalo 66

    După 5 ani de închisoare, Billy se află din nou în libertate. El o răpește pe Layla, o adolescentă, și pleacă împreună cu ea în vizită la părinții săi. În fața acestora, el o prezintă pe fată ca fiind viitoarea lui nevastă.

    Regia: Vincent Gallo
    8 3
    7.4
  • Against All Odds (1984)

    Pe urmele lui Jesse

    Remake după filmul "Out of the Past" (1947), pe baza scenariului scris de Eric Hughes, inspirat din romanul lui Daniel Mainwaring. Filmat în locație în zone de un exotism spectaculos, precum jungla Yucatan, Quintano Roo, insulele Cozumel și...

    Regia: Taylor Hackford
    15 0
    5.9
  • Victor Victoria (1982)

    Victor/Victoria

    Victoria este o cantareata de opera falita ce incearca cu disperare sa-si gaseasca ceva de lucru in Paris. Cu ajutorul unui cantaret gay dintr-un club de noapte, Toddy, ea ajunge la concluzia ca si-ar gasi mult mai usor de lucru daca ar fi barbat.

    Regia: Blake Edwards
    Oscar-uri:
    8 0
    7.6
  • When Time Ran Out... (1980)

    Când timpul a expirat...

    Pe o insula vulcanica din Pacific se pregateste inaugurarea unui nou hotel. La hotel sosesc Gilmore - proprietarul si Miss Krisby. Bob, ginerele lui Gilmore, angajeaza un inginer, Hank, sa faca prospectii petroliere. Acesta descopera petrol, dar...

    Regia: James Goldstone
    5 0
    4.5
  • Blazing Saddles (1974)

    Șeile înflăcărate

    Un oras din Vestul salbatic in care cetatenii par sa se numeasca Johnson si sa se ocupe cu cresterea vitelor sta in drumul unei cai ferate. Un politician isi trimite oamenii in oras pentru a face viata tuturor un iad si a le lua proprietatile.

    Regia: Mel Brooks
    33 2
    7.7