Filmele și serialele cu Alexa Davalos

  • Alexa Davalos

    Alexa Davalos

    41 de ani
    Data nașterii: 28.05.1982
    Locul nașterii: Paris, France
  • Scenariul: René Balcer
    286 13
    6.9
  • O istorie alternativă a Americii de Nord. Ce viață ar fi fost după Al Doilea Război Mondial dacă naziștii ar fi câștigat războiul.

    Scenariul: Frank Spotnitz
    278 7
    7.9
  • Mob City (2013)

    Orașul mafiei

    „Mob City” ne prezintă orașul Los Angeles așa cum este el: casa starurilor de cinema, dar și orașul mafiei, căci Los Angeles este prins între polițiștii puternici și corupți și mafia determinată să transforme orașul în Vestul Sălbatic.

    Scenariul: Frank Darabont
    9 0
    7.4
  • Clash of the Titans (2010)

    Înfruntarea titanilor

    După ce Hades îi omoară familia, Perseus se oferă voluntar să conducă o misiune împotriva lui Hades înainte ca acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus. Lupta pentru supremație îi aduce față în față pe oameni, regi și zei.

    Regia: Louis Leterrier
    77 1
    5.8
  • Defiance (2008)

    Sfidarea

    Inspirat din fapte reale. Anul 1941. Evreii din Europa de est sunt masacrati de nazisti. Reusind sa evadeze dintr-un lagar, trei frati evrei se refugiaza in padurie. Acolo reusesc sa transforme o lupta de supravietuire in ceva mult mai important.

    Regia: Edward Zwick
    35 0
    7.1
  • Raines (2007)

    Extravagantul Raines

    Los Angeles, zilele noastre. Raines, un polițist cu o minte strălucită, rezolvă numeroase cazuri, pe care mulți sunt nevoiți să le abandoneze. Cum? Cu ajutorul imaginației, el își ia drept parteneri... pe cei dispăruți.

    Scenariul: Graham Yost
    0 1
    7.6
  • Feast of Love (2007)

    Sărbătoarea iubirii

    Caleidoscopica oda la adresa dragostei si-a tot ce are ea mai amuzant, trist, sexy, nebunesc si extraordinar, Feast of Love este o versiune moderna a Visului unei nopti de vara, care erupe intr-un linistit cartier din Oregon cand profesorul Harry...

    Regia: Robert Benton
    23 0
    6.5
  • The Mist (2007)

    Negura

    După o furtună violentă, artistul David Drayton și locuitorii unui mic oraș sunt victimele atacului unor creaturi înfricoșătoare, camuflate de o bizară ceața extrem de densă.

    Regia: Frank Darabont
    51 4
    7.1
  • The Chronicles of Riddick (2004)

    Cronicile lui Riddick

    Planetele cad una după alta sub stăpânirea Necromogerilor - războinici care oferă lumii o alegere simplă - se convertesc sau mor. Cei care refuză regulile impuse speră că cineva sau ceva va încetini creșterea Imperiului Necro.

    Regia: David Twohy
    95 1
    6.6
  • And Starring Pancho Villa as Himself (2003)

    În rolul principal: Pancho Villa

    Ne aflăm în anul 1914: în timp ce războiul de rebeliune al lui Villa împotriva forţelor lui Huerta se apropie de un deznodământ nefericit, acestuia îi vine o idee genială pentru a-şi finanţa cruciadele. De fapt, ideea îi este servită pe tavă

    Regia: Bruce Beresford
    8 0
    6.5