Filmele și serialele cu Alexander Ludwig

  • Alexander Ludwig

    Alexander Ludwig

    31 de ani
    Data nașterii: 07.05.1992
    Locul nașterii: Vancouver, British Columbia, Canada
  • The Covenant (2023)

    Filmul Legământul, de Guy Ritchie, îi urmărește pe sergentul John Kinley (Jake Gyllenhaal) din armata americană și pe interpretul afgan Ahmed (Dar Salim). După o ambuscadă, Ahmed face eforturi supraomenesti pentru a-i salva viața lui Kinley. Când...

    Regia: Guy Ritchie
    257 18
    7.5
  • Operation Christmas Drop (2020)

    Operațiunea Crăciun fericit

    În timp ce adună dovezi pentru a închide o bază a forțelor aeriene americane situată la tropice, o asistentă a unui congresmen se atașează de un căpitan mărinimos.

    Regia: Martin Wood
    20 3
    5.9
  • Bad Boys for Life (2020)

    Băieți răi pe viață

    Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez le promite un bonus important.

    Regia: Bilall Fallah, Adil El Arbi
    398 41
    6.5
  • Blackway (2015)

    Haide cu mine!

    O tânără îi cere ajutorul lui Lester, un fost tăietor de lemne nerăbdător, care este singurul bărbat din oraș destul de curajos, sau destul de nebun, ca să i se alăture în încercarea ei de a scăpa de un fost polițist care o hărțuiește.

    Regia: Daniel Alfredson
    8 3
    5.3
  • Regia: Todd Strauss-Schulson
    14 1
    6.5
  • Final Girl (2015)

    Veronica este nouă în şcoală. Fata devine ţinta unor băieţi care au inventat un sport bolnav: ademenesc fete în pădure, unde le vânează şi le ucid. Însă aceştia nu ştiu că Veronica este un asasin în devenire trimis în acea şcoală cu o misiune precisă

    Regia: Tyler Shields
    12 1
    4.7
  • When the Game Stands Tall (2014)

    Un antrenor de legendă

    Filmul spune remarcabila poveste adevărată a legendarului antrenor de fotbal Bob Ladouceur, care a dus echipa Spartans de la liceul De La Salle pe culmile succesului.

    Regia: Thomas Carter
    4 0
    6.6
  • Lone Survivor (2013)

    Supraviețuitorul

    Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eșuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell și pe echipa sa, surprinși de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005

    Regia: Peter Berg
    91 4
    7.5
  • Vikings (2013)

    Vikingii

    Vikings urmărește aventurile lui Ragnar Lothbrok, cel mai mare erou al vremurilor sale. Serialul ne prezintă viața și acțiunile bandei de vikingi, dar și a familiei lui Ragnar și drumul său către tronul triburilor vikinge.

    Scenariul: Michael Hirst
    2195 63
    8.5
  • Race to Witch Mountain (2009)

    Cursa spre Witch Mountain

    Soferul de taxi din Las Vegas Jack nu-si crede ochilor cand cei doi pusti care i se urca in masina se dovedesc posesorii unor puteri ceva de speriat. Dar pustii sunt urmariti si de o misterioasa organizatie hotarata sa puna mana pe ei.

    Regia: Andy Fickman
    43 0
    5.7
  • The Seeker: The Dark Is Rising (2007)

    Vestitorii întunericului

    Ecranizare a unor populare cărți pentru copii, filmul spune povestea unui băiat care descoperă că este ultimul dintr-o lungă linie de luptători nemuritori.

    Regia: David L. Cunningham
    9 1
    4.7