Filmele cu Alexandra Shipp

  • Alexandra Shipp

    Alexandra Shipp

    32 de ani
    Data nașterii: 16.07.1991
    Locul nașterii: Phoenix, Arizona, USA
  • Anyone But You (2023)

    Iubesc să te urăsc

    După o primă întâlnire uimitoare, atracția înflăcărată a lui Bea și Ben devine gheață - până când se trezesc reuniți pe neașteptate la o nuntă la destinație în Australia. Așa că fac ceea ce ar face oricare doi adulți maturi: se prefac că sunt un...

    Regia: Will Gluck
    29 6
    6.2
  • Barbie (2023)

    Barbie și Ken petrec cel mai bine în lumea plină de culoare și aparent perfectă din Barbie Land. Cu toate acestea, când au șansa de a merge în lumea reală, descoperă în curând bucuriile și pericolele de a trăi printre oameni.

    Regia: Greta Gerwig
    Oscar-uri:
    71 47
    6.8
  • Space Oddity (2022)

    Curiozitate spațială

    Regia: Kyra Sedgwick
    4 1
    5.5
  • În pragul aniversării a 30 de ani, un tânăr și promițător compozitor de muzică de teatru se împarte între iubire, prietenie și viața stresantă ca artist în New York.

    Regia: Lin-Manuel Miranda
    9 2
    7.5
  • Silk Road (2021)

    Regia: Tiller Russell
    27 5
    6.0
  • Endless (2020)

    Veșnic împreună

    Când Riley și Chris sunt despărțiți de un accident rutier tragic, Riley se învinovățește pentru moartea iubitului ei, în timp ce Chris se află în purgatoriu. În mod miraculos, cei doi găsesc un mod prin care să se reîntâlnească...

    Regia: Scott Speer
    14 3
    4.9
  • All the Bright Places (2020)

    Toate locurile luminoase

    Tulburată de moartea surorii ei, introvertita Violet Markey (Elle Fanning) redescoperă bucuria de a trăi când îl cunoaște pe excentricul și imprevizibilul Theodore Finch (Justice Smith). Bazat pe bestsellerul internațional al autoarei Jennifer Niven.

    Regia: Brett Haley
    33 6
    6.6
  • Jexi (2019)

    Într-o relație cu telefonul meu

    Phil are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe.

    Regia: Jon Lucas, Scott Moore
    112 25
    6.0
  • Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

    Regia: Simon Kinberg
    279 37
    5.7
  • Shaft (2019)

    După ce fiul de care nu știa vine și îi cere ajutorul, durul detectiv privat John Shaft află că odrasla lui e chiar așchia care sare departe de trunchi.

    Regia: Tim Story
    181 7
    6.4
  • A Dog's Way Home (2019)

    Drumul unui câine către casă

    Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?

    Regia: Charles Martin Smith
    99 2
    6.7
  • Love, Simon (2018)

    Cu drag, Simon

    Toată lumea merită o mare poveste de dragoste, dar pentru Simon, un adolescent de 17 ani, este mai complicat: e pe punctul de a spune familiei și prietenilor că e gay și că încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online.

    Regia: Greg Berlanti
    26 5
    7.5
  • Dude (2018)

    Tipele

    O comedie despre maturizare în care patru prietene bune trec prin necazuri și schimbări majore în viață în ultimele două săptămâni de liceu. Despre cum vor face față pierderilor în viață – cele mai bune prietene le părăsesc mergând mai departe la...

    Regia: Olivia Milch
    21 7
    5.1
  • Spinning Man (2018)

    Cunoscut pentru aventurile pe care le-a avut cu nenumărate studente, un profesor cu o căsnicie "fericită" devine suspect principal după ce o tânără este găsită moartă.

    Regia: Simon Kaijser
    75 14
    5.7
  • Producția biografică Straight Outta Compton descrie ascensiunea trupei de hip hop N.W.A. din California - alcătuită din nume ajunse celebre, precum Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E și MC Ren - și succesul fulminant al acesteia în industria muzicală.

    Regia: F. Gary Gray
    19 3
    7.8