Filmele cu Alexandre Astier

  • Alexandre Astier

    Alexandre Astier

    49 de ani
    Data nașterii: 16.06.1974
    Locul nașterii: Lyon, Rhône, France
  • Regia: Alexandre Astier
    4 1
    6.2
  • Asterix: The Secret of the Magic Potion (2018)

    Asterix: Secretul poțiunii magice

    După ce s-a lovit în timpul culesului de vâsc, druidul Panoramix hotărăște că e timpul ca viitorul cătunului lor să fie asigurat, așa că pornește în căutarea unui druid tânăr și talentat căruia să-i lase moștenire Secretul Poțiunii Magice.

    Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy
    79 5
    6.7
  • Asterix and Obelix: Mansion of the Gods (2014)

    Asterix: Domeniul zeilor

    Suntem în anul 50 a.C. și întreaga Galie este ocupată de romani. Cel puțin așa și-ar dori Iulius Caesar, foarte iritat de faptul că un sătuc galez încă ține piept invaziei.Împăratul decide să schimbe tactica.

    Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy
    22 0
    6.9
  • A Chance Encounter (2014)

    O întâlnire

    Între Elsa și Pierre, chimia este imediată, par perfecți unul pentru celălalt. Totuși, există o problemă: Pierre își iubește soția și Elsa a jurat că nu va avea o relație cu un bărbat căsătorit.

    Regia: Lisa Azuelos
    3 1
    6.2
  • Membrii unei trupe de black metal urmează să se despartă. În drumul lor către un ultim concert la festivalul Hellfest, o moarte accidentală declanșează o serie de nenorociri...

    Regia: Martin Le Gall
    0 0
    6.0
  • Când iubitul lui Lola îi este necredincios în timpul vacanței de vară, ea îl dă papucii, dar nu inainte sa flirteze cu cel mai bun prieten ca pedeapsă. Dar acum clasa lor se pregătește să plece într-o excursie la Londra...

    Regia: Lisa Azuelos
    5 3
    6.2
  • Asterix at the Olympic Games (2008)

    Asterix la jocurile olimpice

    Asterix și Obelix trebuie să ajungă la Jocurile Olimpice, unde vor participa (în modul lor caracteristic, desigur) la diverse probe. Eroii noștri încearcă să-l împiedice pe Brutus să comploteze împotriva tatălui său, puternicul Iulius Cezar.

    Regia: Thomas Langmann, Frédéric Forestier
    23 1
    5.2