Filmele și serialele cu Alexis Bledel

  • Alexis Bledel

    Alexis Bledel

    42 de ani
    Data nașterii: 16.09.1981
    Locul nașterii: Houston, Texas, USA
  • Crypto (2019)

    Retras în orașul natal, un tânăr bancher de pe Wall Street este atras să ajute in investigarea unui caz încurcat de corupție și fraudă în nordul statului New York, ceea ce ii va afecta atât viața personală, cât și cariera.

    Regia: John Stalberg Jr.
    60 6
    5.2
  • Gilmore Girls: A Year in the Life (2016)

    Fetele Gilmore: Un an din viață

    La aproape un deceniu de la finalul serialului original, această continuare le urmărește pe Lorelai, Rory și Emily Gilmore de-a lungul a patru anotimpuri de schimbări.

    Scenariul: Amy Sherman-Palladino
    10 0
    7.5
  • Jenny's Wedding (2015)

    Nunta lui Jenny

    Când Jenny Farrell se hotărăște să se căsătorească cu iubirea vieții ei, Kitty, mica lume în care a trăit mereu familia ei se va schimba complet. Părinții ei vor fi nevoiți să o accepte pe Jenny așa cum este sau o vor pierde pentru totdeauna.

    Regia: Mary Agnes Donoghue
    6 1
    5.6
  • Povestea filmului are loc în timp ce o pandemie decimeaza populația planetei. În această atmosferă sumbră, trei cupluri se confrunta cu evenimente cutremuratoare si in acelasi timp trebuie să ia decizii care le vor schimba viața.

    Regia: Brian Horiuchi
    1 0
    4.3
  • The Brass Teapot (2012)

    Minunea dragostei

    O comedie despre doi oameni care se iubeau, dar nu prea aveau bani. Ei găsesc un misterios ceainic vechi de alamă, care le dă bani. În cele din urmă, John și Alice trebuie să decidă cât de departe au de gând să meargă pentru a-și îndeplini visele.

    Regia: Ramaa Mosley
    7 0
    6.3
  • Violet & Daisy (2011)

    Violet și Daisy

    Violet (Alexis Bledel) și Daisy (Saoirse Ronan) sunt două adolescente asasine care acceptă o treabă pe care o consideră ușor de realizat. Planurile le sunt date peste cap de neașteptata lor țintă.

    Regia: Geoffrey Fletcher
    6 2
    6.0
  • Girl Walks Into A Bar este o comedie despre un grup de străini şi întâmplările prin care trec în 10 baruri diferite din Los Angeles şi are printre actori staruri ca Rosario Dawson (Sin City, Death Proof), Danny DeVito (Austin Powers, Big Fish) şi...

    Regia: Sebastian Gutierrez
    3 0
    5.6
  • The Conspirator (2010)

    Conspiratorul

    Filmul spune povestea lui Mary Surratt, presupusa complice a lui John Wilkes Booth în conspirația asasinării președintelui american Abraham Lincoln

    Regia: Robert Redford
    8 0
    6.9
  • The Good Guy (2009)

    Bărbatul potrivit

    Fiind implicat într-o relație amoroasă cu frumoasa și ambițioasa newyorkeză Beth Vest, norocosul Tommy face greșeala de a-l lua sub aripa lui ocrotitoare pe aparent neajutoratul său coleg de serviciu, Daniel Seaver

    Regia: Julio DePietro
    4 1
    5.8
  • Post Grad (2009)

    Absolvent: Viața începe acum

    Simpatica Ryden a avut un plan beton: să învețe bine la liceu pentru a pune mâna pe o super-bursă la colegiu. După absolvire, planul ar trebui să continue cu o slujbă fabuloasă, un apartament superb și un iubit chipeș.

    Regia: Vicky Jenson
    7 1
    5.3
  • The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)

    Patru prietene și încă o pereche de blugi

    Descoperindu-și puterile, temerile, talentele și capacitatea de a iubi indiferent de deciziile pe care le iau, patru tinere încep să prețuiască mai mult ca niciodată legătura pe care o împărtășesc și puterea nemăsurată a prieteniei lor.

    Regia: Sanaa Hamri
    5 0
    6.2
  • I'm Reed Fish (2006)

    În ajunul nunții

    Viata lui Reed Fish devine un haos cand o iubita din liceu se intoarce in Mud Meadows in ajunul casatoriei lui.

    Regia: Zackary Adler
    1 0
    5.7
  • The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

    Patru prietene și o pereche de blugi

    Au fost odata ca niciodata patru foarte bune prietene. Erau atat de apropiate, incat lucrul de care se temeau cel mai mult era ca intr-o buna zi vor trebui sa se desparta.

    Regia: Ken Kwapis
    15 0
    6.5
  • Sin City (2005)

    Orașul păcatelor

    Bine ați venit în Sin City. Acest oraș atrage bandiții, corupții și suferinzii. Unii îl numesc întunecat. Dur. Pe de altă parte, alții îl numesc "casă". Polițiști necinstiți. Femei sexy. Gardieni disperați. Unii caută răzbunarea. Alții salvarea.

    Regia: Frank Miller, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
    48 6
    8.0
  • Tuck Everlasting (2002)

    Barbatul in costum galben

    UN SECRET ESTE PE CALE DE A FI DESCOPERIT. O AVENTURA VA INCEPE CURAND. O tanara intalneste un baiat de care se indragosteste. Exista o singura problema: el provine dintr-o familie de "nemuritori".

    Regia: Jay Russell
    11 0
    6.6