Filmele cu Alfonso Arau

  • Alfonso Arau

    Alfonso Arau

    92 de ani
    Data nașterii: 11.01.1932
    Locul nașterii: Mexico City, Distrito Federal, Mexico
  • Coco (2017)

    Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel visează să devină cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz. Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul Ținut al Morților.

    Regia: Lee Unkrich, Adrian Molina
    Oscar-uri:
    191 4
    8.4
  • Three Amigos! (1986)

    Trei amici

    Trei actori fara prea mare succes ai Hollywood-ului de pe vremea filmului mut accepta un contract in Mexic dupa ce au fost nevoiti sa paraseasca Cetatea filmului nu tocmai pe usa din fata.

    Regia: John Landis
    17 2
    6.5
  • Romancing the Stone (1984)

    În căutarea smaraldului

    După ce sora ei este răpită de răufăcătorii care caută un giuvaer în jungla columbiană, o autoare de romane întâlnește un chipeș aventurier care o convinge să îi întreacă pe bandiți și să descopere comoara înaintea lor.

    Regia: Robert Zemeckis
    45 1
    6.9
  • Used Cars (1980)

    Masini uzate

    Regia: Robert Zemeckis
    8 1
    6.7
  • Posse (1975)

    Potera

    Un șerif avid de notorietate (Kirk Douglas) nu doar vânează și capturează fugari, el încearcă întotdeauna să aibă în apropiere un fotograf care să depună mărturie despre lupta sa împotriva criminalității și să-l ajute în aspirațiile sale politice....

    Regia: Kirk Douglas
    12 0
    6.5
  • El Topo (1971)

    Cartita

    "Jodorowski stilizeaza westernul clasic cu riturile trecerii, ale cautarii individuale conflictele dintre parti, identificandu-se cu Divinitatea. El ne conduce prin film insotit de calul sau si de un copil dezbracat ce poarta o umbrela, pana...

    Regia: Alejandro Jodorowsky
    9 3
    7.2