Filmele cu Alice Drummond

  • Alice Drummond

    Alice Drummond

    Data nașterii: 21.05.1928
    Decedat: 30.11.2016 (88 de ani)
  • Furry Vengeance (2010)

    Brigada Pestriță

    Ambiţiosul dezvoltator imobiliar Dan Sanders se mută cu familia în Oregon pentru a coordona lucrările de construcţie a unui ansamblu de locuinţe într-o regiune sălbatică. Lucrările ameninţă habitatul animalelor, care se vor „răscula”.

    Regia: Roger Kumble
    5 0
    3.9
  • After.Life (2009)

    Dincolo de viață

    După un teribil accident de mașină, Anna (Christina Ricci) realizează că trupul ei este pregătit pentru înmormântare de către directorul Diacon (Liam Neeson). Confuză și îngrozită, cu toate că se simte în viață, Anna află de la director că a murit.

    Regia: Agnieszka Wojtowicz-Vosloo
    29 5
    5.9
  • Motherhood (2009)

    Mamă pe fugă

    Eliza Welsh e o mamă „aproape” singură, pentru că e convinsă că soţul ei habar nu are prin ce trece ea. Ea încearcă să organizeze o petrecere nemaipomenită pentru fiica ei, de 6 ani. Cu doar 2 zile înainte de marele eveniment, lucrurile o iau razna.

    Regia: Katherine Dieckmann
    1 1
    4.6
  • Doubt (2008)

    Îndoiala

    1964. Carismaticul preot Flynn incearca sa inspire entuziasm printre rigidele traditii ale scolii St. Nicholas din Bronx, condusa de dura directoare, maicuta Alosyius Beauvier. Vantul schimbarii bate in tara, iar scoala accepta primul elev de culoare

    Regia: John Patrick Shanley
    11 0
    7.5
  • Pieces of April (2003)

    Cină cu bucluc

    April Burns (Katie Holmes) nu s-a înţeles niciodată cu mama sa, Joy (Patricia Clarkson), dar dintr-un exces de bună-voinţă îşi invită familia de Ziua Recunoştinţei în apartamentul ei din Lower East Side pe care îl împarte cu prietenul ei, Bobby.

    Regia: Peter Hedges
    6 0
    7.0
  • The Love Letter (1999)

    Scrisoarea de dragoste

    Regia: Peter Chan
    2 0
    5.5
  • Advice from a Caterpillar (1999)

    Bărbatul perfect

    Missy, o tanara actrita promitatoare duce o viata lipsita de griji. Timpul ei liber se imparte intre petreceri, sedinte foto si paparazzi. Nu doreste sa se implice in nici o relatie serioasa, dar are tot felul de aventuri de o noapte. Lucrurile se...

    Regia: Don Scardino
    0 0
    5.3
  • Trei barbati imbracati in rochii fistichii isi insusesc plini de nerusinare, dar cu maxima savoare, intreg arsenalul seductiei feminine in aceasta comedie total iesita din canoane.

    Regia: Beeban Kidron
    5 1
    6.7
  • Daybreak (1993)

    Epidemia

    În viitorul apropiat, o epidemie mortală macină America. Țelul guvernului opresiv e ca publicul să rămână ignorant și temător. În această lume, un rebel carismatic, Torch, duce o campanie periculoasă împotriva stăpânirii și, la adăpostul...

    Regia: Stephen Tolkin
    1 0
    5.0
  • Awakenings (1990)

    Trezirile

    Malcolm Sayer (Robin Williams), un doctor nou venit, află că o secție a spitalului este plină cu pacienți catatonici. După ce găsește un posibil remediu medicamentos, doctorul cere permisiunea să îl încerce pe unul dintre pacienți.

    Regia: Penny Marshall
    36 0
    7.8
  • Eyewitness (1981)

    Martor ocular

    Daryll Deever, un ingrijitor din Manhattan, are o adevarata pasiune pentru o prezentatoare TV, Tony Sokolow. El inregistreaza toate aparitiile televizate ale muzei sale, pentru a le viziona dupa orele de munca. In momentul in care este descoperit...

    Regia: Peter Yates
    1 0
    5.9