Filmele cu Alison Lohman

  • Alison Lohman

    Alison Lohman

    44 de ani
    Data nașterii: 18.09.1979
    Locul nașterii: Palm Springs, California, USA
  • Officer Downe (2016)

    Regia: Shawn Crahan
    8 4
    4.2
  • Urge (2016)

    Șapte prieteni merg să se distreze în vacanță pe o insulă deținută de un miliardar excentric și nu pot rezista tentației de a încerca un drog experimental conceput de acesta, care îi va face pe tineri incapabili de a-și mai controla impulsurile.

    Regia: Aaron Kaufman
    5 0
    4.3
  • Drag Me to Hell (2009)

    Târâtă în iad

    Christine, un ofițer de credite din Los Angeles, are o viață minunată. Asta până când la bancă vine dna. Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine nu i-o da, și asta ca să-și impresioneze șeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă.

    Regia: Sam Raimi
    27 4
    6.6
  • Gamer (2009)

    Gamer - Jocul Supraviețuirii

    În viitorul apropiat, jocurile de strategie ajung la un cu totul alt nivel: jucătorii nu mai controlează entități virtuale, ci chiar oameni în carne și oase, în lupte pe viață și pe moarte. Kable (Gerard Butler) este cel mai bine cotat jucător.

    Regia: Brian Taylor, Mark Neveldine
    30 5
    5.7
  • Delirious (2007)

    Faimă și bani

    Un paparazzo new-yorkez, Les, vaneaza vedete pentru fotografii exclusive, sperand sa obtina recunoastere profesionala si stilul de viata mult dorit. In urmarirea tinerei vedete K

    Regia: Tom DiCillo
    5 1
    6.5
  • Things We Lost in the Fire (2007)

    Pierderi dureroase

    O femeie al carei barbat a murit de curand il invita pe cel mai bun prieten al sotului ramas fara locuinta sa stea cu ea si cu cei doi copii ai ei. Pe parcurs barbatul ii ajuta pe membrii familiei sa treaca peste moartea tatalui si a sotului.

    Regia: Susanne Bier
    10 0
    7.1
  • Flicka (2006)

    Derulata in mijlocul unor peisaje montane spectaculoase, aceasta poveste despre maturizare este o adevarata sursa de inspiratie si prezinta o distributie de exceptie, intre care starul muzicii country Tim McGraw, Maria Bello si Alison Lohman.

    Regia: Michael Mayer
    8 0
    6.0
  • The Big White (2005)

    Marele alb

    Un agent de turism din Alaska, care nu sta deloc bine cu banii, gaseste o solutie la problemele lui financiare aplicand o schema de imbogatire rapida in care este implicat un cadavru inghetat gasit in ghena de gunoi din spatele biroului lui.

    Regia: Mark Mylod
    5 0
    6.3
  • Where the Truth Lies (2005)

    Aparențe înșelătoare

    O jurnalista, o crima, o ancheta. Cand adevarul minte este povestea angajatei unei companii media care incearca sa dezvaluie adevarul din spatele destramarii, in urma cu cativa ani, a unui celebru grup-comic. Totul s-a legat atunci de gasirea in...

    Regia: Atom Egoyan
    13 2
    6.4
  • Big Fish (2003)

    Peștele mare

    Un tanar încearcă să afle mai multe despre tatăl său, rememorând poveștile despre viața acestuia. Astfel, din istorii și fabulații, fiul începe să descopere marile calități și marile defecte ale părintelui său, care își trăiește ultimele zile.

    Regia: Tim Burton
    19 3
    8.0
  • Matchstick Men (2003)

    Șarlatanii

    Roy (Nicolas Cage) si Frank (Sam Rockwell), sunt doi escroci care pun la cale o mare inselatorie, dar care le este data peste cap de venirea fiicei lui Roy, Angela (Alison Lohman).

    Regia: Ridley Scott
    18 0
    7.3
  • White Oleander (2002)

    Dragoste otrăvitoare

    Astrid e o fată de 12 ani care locuieşte în California cumama ei, Ingrid, o poetă cu spiritul liber. Într-o zi, Ingrid se îndrăgosteşte de un bărbat care îi frânge inima. Pentru a se răzbuna, Ingrid îl otrăvește cu floarea ei preferate: leandrul.

    Regia: Peter Kosminsky
    7 1
    7.1