Filmele cu Allen Covert

  • Allen Covert

    Allen Covert

    59 de ani
    Data nașterii: 13.10.1964
    Locul nașterii: Palm Beach County, Florida, USA
  • Jack and Jill (2011)

    Jack și Jill

    Jack ar duce o viață aproape perfectă  dacă n-ar avea-o de suportat pe sora lui geamănă - Jill. În fiecare an el trebuie să suporte o agasantă vizită de Thanksgiving a surorii sale, căreia nu-i trebuie mult ca să-i dea viața complet peste cap. 

    Regia: Dennis Dugan
    5 3
    3.3
  • Just Go with It (2011)

    Nevastă de împrumut

    Pentru a avea aventuri cu femei, Danny, un chirurg plastic de succes, se pretinde nefericit în căsătorie. Când dă peste cea care pare a fi femeia visurilor lui, nu folosește această metodă, dar ea descopera verigheta falsă folosită de chirurg.

    Regia: Dennis Dugan
    35 2
    6.4
  • Strange Wilderness (2008)

    Sălbăticie ciudată

    Peter Gaulke și amicul său, Fred Wolf, sunt prezentatorii unei emisiuni de televiziune despre viața animalelor sălbatice. Ca urmare a căderii drastice înregistrate în preferințele telespectatorilor, emisiunea este pe cale să fie anulată

    Regia: Fred Wolf
    2 0
    5.2
  • I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007)

    Și acum vă declar Chuck și Larry

    Chuck si Larry sunt doi pompieri, prieteni la catarama. Prietenia lor devine si mai stransa (sau nu) cand Larry are nevoie de un partener domestic pentru a rezolva niste probleme legate de-o asigurare.

    Regia: Dennis Dugan
    21 2
    5.9
  • Grandma's Boy (2006)

    Baiatu' lu' bunica

    La 35 de ani, Alex este un fanatic al jocurilor video. Renunta la o cariera de contabil pentru slujba visurilor sale: tester de jocuri video. Dar veniturile sunt modeste, iar Alex isi inghite mandria si se muta la bunica lui, Lily.

    Regia: Nicholaus Goossen
    6 1
    6.9
  • 50 First Dates (2004)

    Primele 50 de întâlniri

    Henry Roth (Sandler), veterinar specializat în animale marine polare, și-a planificat viitorul. Atunci când nu se ocupă de mamiferele marine la Sea Life Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în căutarea unei iubiri de vacanță

    Regia: Peter Segal
    25 2
    6.8
  • Anger Management (2003)

    Gestionarea furiei

    O COMEDIE NEBUNA, NEBUNA. Dupa o altercatie avuta intr-un avion, Dave Buznik (Sandler) este trimis sa urmeze un program pentru tratarea furiei, dar instructorul sau (Nicholson) este mai agresiv decat el

    Regia: Peter Segal
    34 3
    6.2
  • Mr. Deeds (2002)

    Dl. Deeds

    Longfellow Deeds mosteneste 40 miliarde de dolari de la bunicul sau, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Aventurile incep in momentul cand in scena apare o reportera care nu este ceea ce pare.

    Regia: Steven Brill
    14 3
    5.8
  • Little Nicky (2000)

    Copiii Iadului

    Dupa ce Stapanul Intunericului decide ca nu va lasa regatul sau subpamantean niciunuia dintre cei trei fii ai sai, primii doi dintre caestia evadeaza pe Pamant si-si creeaza propriul lor regat.

    Regia: Steven Brill
    6 1
    5.3
  • Never Been Kissed (1999)

    Un sărut adevărat

    Josie Geller vrea mai mult de la viata. Ca redactor de 25 de ani la cel mai respectat ziar din Chicago, The Chicago Sun, ea tanjeste sa devina reporter. Josie este talentata in meseria ei dar complet depasita cand e vorba de viata personala.

    Regia: Raja Gosnell
    15 2
    6.0
  • Big Daddy (1999)

    Un tătic grozav

    În varsta de 32 de ani, Sonny Koufax (Adam Sandler) si-a petrecut toata viata evitand sa îsi asume responsabilitati. Dar cand iubita lui îl paraseste, el decide sa gaseasca o modalitate de a demonstra ca este pregatit sa se maturizeze.

    Regia: Dennis Dugan
    17 2
    6.4
  • The Wedding Singer (1998)

    Cântărețul de la nunți

    Robbie Hart își câștigă existența cântând la nunți, iar Julia este o frumoasă chelneriță. Între cei doi există un punct comun: fiecare dintre ei urmează să se căsătorească. Insa amandoi și-au ales greșit partenerul. Destinul va interveni...

    Regia: Frank Coraci
    16 1
    6.9
  • The Waterboy (1998)

    Băiatul cu apa

    La 31 de ani, dupa 18 ani de serviciu prestat cu devotament echipei universitare Louisiana Cougars, Bobby e concediat fara menajemente si fara motiv. Bobby reuseste sa se angajeze la o alta echipa, Mud Dogs, celebra pentru esecurile sale

    Regia: Frank Coraci
    12 1
    6.1
  • Happy Gilmore (1996)

    Gilmore Fericitul

    Gilmore (Adam Sandler) e un jucator de hockey ratat . Prietena l-a parasit, iar bunica lui, fiinta care l-a crescut urmeaza sa fie evacuata. Ea ar trebui sa faca rost de 270.000 de dolari. Gilmore simte ca a sosit timpul sa faca si el ceva de folos.

    Regia: Dennis Dugan
    19 4
    7.0
  • Bulletproof (1996)

    Antiglonț

    Keats si Moses sunt prieteni la catarama si parteneri in afaceri necurate. Moses se ocupa cu vanzarea de masini si lucreaza pentru un important traficant de droguri. In momentul in care Moses prinde o afacere mare il contacteaza pe bunul lui prieten.

    Regia: Ernest R. Dickerson
    13 0
    5.8