Filmele și serialele cu Amanda Donohoe

  • Amanda Donohoe

    Amanda Donohoe

    61 de ani
    Data nașterii: 29.06.1962
    Locul nașterii: London, England, UK
  • The Princess Switch 3 (2021)

    Un schimb regal 3

    Regia: Mike Rohl
    13 1
    5.5
  • Starship Troopers 3: Marauder (2008)

    Infanteria Stelara 3: Invadatorii

    Colonelul Johnny Rico (Casper Van Dien) s-a intors pentru a-si conduce echipa intr-o misiune secreta, care trebuie sa salveze un mic echipaj de soldati, esuat pe indepartata planeta OM-1.

    Regia: Edward Neumeier
    29 2
    4.3
  • In the Beginning (2000)

    La început a fost cuvântul

    De la Geneză la Cele 10 porunci, aceste povestiri încă ne farmecă prin incredibila forță a credinței și a spiritului și semnificației lor. Urmăriți-i pe descendenții lui Avraam din zorii omenirii până la Exodul din Egipt sub conducerea lui Moise.

    6 0
    6.3
  • Circus (2000)

    Circul

    Sarlatanul Leo Garfield si stralucitoarea lui sotie, Lily, sunt cel mai fermecator cuplu din oras. Dar ei viseaza sa scape de monotonia unei vieti de infractori marunti. Visul lor? Sa porneasca in croaziera vietii lor spre Cuba!

    Regia: Rob Walker
    2 0
    5.6
  • One Night Stand (1997)

    Aventură de-o noapte

    In aparenta, Max Carlyle are tot ce-si poate dori un barbat: o casnicie fericita, doi copii sanatosi si o cariera de succes. Dar viata lui se schimba total dupa ce, in timpul unei calatorii de afaceri la New York, el cunoaste o femeie extraordinara.

    Regia: Mike Figgis
    10 1
    5.9
  • Liar Liar (1997)

    Mincinosul mincinoșilor

    Fletcher e un avocat care își câștigă existența mințind pe toată lumea. Acest obicei l-a transformat într-un om prosper, dar îl îndepărtează în timp de soția lui și începe să-i afecteze și relația cu fiul său, Max. O schimbare drastică va avea loc.

    Regia: Tom Shadyac
    32 0
    6.9
  • The Thorn Birds: The Missing Years (1996)

    Pasarea Spin: Continuarea

    Ce s-a intamplat cu Parintele Ralph de Bricassart (Richard Chamberlain) si Meggie Cleary (Amanda Donohoe) in timpul anilor misteriosi care nu au fost prezentati in mini-seria originala de succes din 1983?

    Regia: Kevin James Dobson
    12 0
    6.2
  • The Madness of King George (1994)

    Nebunia regelui George

    Suntem in Anglia anului 1788, iar George al III-lea (Nigel Hawthorne) la varsta de 50 de ani, pare ca a luat-o razna. Dupa 30 de ani de monarhie, regele care a fost un om dedicat familiei si in egala masura Angliei, are un comportament bizar.

    Regia: Nicholas Hytner
    Oscar-uri:
    12 1
    7.2
  • The Rainbow (1989)

    Curcubeul pasiunii

    Bazat pe romanul din 1915 al lui D.H. Lawrence., filmul prezinta povestea unei fete care sfideaza regulile rigide ale Angliei Victoriene, precum si sfaturile propriilior parinti. Ursula (Sammi Davis) incepe astfel o aventura promiscua, cu doi...

    Regia: Ken Russell
    7 1
    6.3
  • Regia: Ken Russell
    6 3
    6.0