Filmele și serialele cu Amanda Righetti

  • Amanda Righetti

    Amanda Righetti

    41 de ani
    Data nașterii: 04.04.1983
    Locul nașterii: St. George, Utah, USA
  • Colony (2016)

    O specie extraterestră cucerește Pământul, iar supraviețuitorii umani au parte de vieți aparent liniștite în colonii înconjurate de ziduri înalte. Unii aleg să colaboreze cu invadatorii. Alții se aliază unei rezistențe hotărâte să saboteze invazia.

    Scenariul: Carlton Cuse, Ryan Condal
    719 11
    7.3
  • The Chateau Meroux (2011)

    Vinul iubirii

    Wendy se muta dintr-un oras mare la Napa Valley pentru a-si ajuta tatal cu fabrica vinicola, si acolo se indragosteste de Chris, un localnic ce se ocupa cu afaceri. Lucrurile se complica atunci cand afla ca baiatul este fiul competitorului ei.

    Regia: Bob Fugger
    0 1
    5.2
  • Friday the 13th (2009)

    Vineri 13

    Plecat sa-si caute sora disparuta, Clay se indreapta spre codrii intunecati ai legendarului Crystal Lake, unde da peste ramasitele putrezite ale unei baraci ascunse printre copaci acoperiti de muschi. Iar asta nu e tot ce descopera Clay.

    Regia: Marcus Nispel
    27 9
    5.5
  • The Mentalist (2008)

    În mintea criminalului

    Patrick Jane, este detectiv şi consultant la Biroul de Investigaţii Criminale din California (CBI). Este cunoscut pentru faptul că a elucidat un număr impresionant de crime datorită talentului deosebit de a observa până la cele mai mici detalii....

    Scenariul: Bruno Heller
    133 2
    8.2
  • Return to House on Haunted Hill (2007)

    Întoarcerea la casa bântuită

    In urma cu sapte ani, cinci persoane sunt de accord sa-si petreaca o noapte intr-o casa bantuita. Ceea ce a inceput ca o seara amuzanta si aventuroasa – pentru ca cine reusea sa ramana pana a doua zi primea un million de dolari – s-a transformat...

    Regia: Víctor García
    6 1
    4.5