Filmele și serialele cu Amandla Stenberg

  • Amandla Stenberg

    Amandla Stenberg

    25 de ani
    Data nașterii: 23.10.1998
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Bodies Bodies Bodies (2022)

    Trupuri, trupuri, trupuri

    Regia: Halina Reijn
    3 1
    6.2
  • Dear Evan Hansen (2021)

    Dragă Evan Hansen

    Un licean cade victimă propriei minciuni după ce scrisoarea lui este confundată cu un bilet de adio lăsat de un coleg de școală care s-a sinucis.

    Regia: Stephen Chbosky
    7 1
    6.1
  • The Eddy (2020)

    Proprietarul unui club de jazz din Paris se încurcă cu niste infractori periculoși în timp ce luptă să își protejeze afacerea, trupa și fiica adolescentă.

    Scenariul: Jack Thorne
    5 0
    7.2
  • Where Hands Touch este o poveste petrecută în cele mai brutale momente ale razboiului: Germania, 1944. Leyna, fiica de 15 ani a unei mame albe din Germania și a unui tată negru african, il intalneste pe Lutz, un membru plin de compasiune al...

    Regia: Amma Asante
    20 2
    6.6
  • The Hate U Give (2018)

    Ura cu care lovești

    Starr este martoră la împușcarea mortală a unui prieten din copilărie. Autorul: un ofițer de poliție. Aflată sub presiunea întregii comunități, tânăra Starr trebuie să se ridice acum și să spună ceea ce trebuie spus.

    Regia: George Tillman Jr.
    25 5
    7.5
  • The Darkest Minds (2018)

    Minți primejdioase

    După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. Ruby Daly, o adolescentă de 16 ani, cu puteri telekinetice, reușeste să scape din tabăra in care fusese trimisa.

    Regia: Jennifer Yuh Nelson
    130 12
    5.7
  • Everything, Everything (2017)

    Absolut tot

    Maddy (Amandla Stenberg) e o puștoaică de 18 ani, isteață, curioasă și plină de imaginație. Dar Maddy suferă de o maladie care o împiedică să părăsească protecția mediului închis ermetic din casa ei.

    Regia: Stella Meghie
    78 9
    6.3
  • As You Are (2016)

    Așa cum ești

    Filmul spune povestea relației dintre 3 adolescenți în timp ce urmărește parcursul prieteniei lor cu ajutorul amintirilor declanșate de o investigație a poliției.

    Regia: Miles Joris-Peyrafitte
    4 0
    6.5
  • Colombiana (2011)

    Columbiana

    Un action thriller, în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya este martoră la uciderea părinţilor săi, ordonată de cel mai mare mafiot local

    Regia: Olivier Megaton
    74 1
    6.4