Filmele și serialele cu Amber Midthunder

  • Amber Midthunder

    Amber Midthunder

    26 de ani
    Data nașterii: 26.04.1997
    Locul nașterii: Shiprock, New Mexico, USA
  • Prey (2022)

    Prada

    Dacă un Predator obișnuit să vâneze din plăcere alege să vină pe pământ pentru acest sport sângeros? Dar dacă, odată ajuns pe Pământ, acest extraterestru aproape invincibil, cu un arsenal de arme extrem de evoluate, va avea un oponent neașteptat...

    Regia: Dan Trachtenberg
    273 18
    7.1
  • The Ice Road (2021)

    Drumul Terorii

    După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toți cei implicați.

    Regia: Jonathan Hensleigh
    186 18
    5.6
  • Only Mine (2019)

    Doar a mea

    După ce polițistul fermecător cu care a avut o poveste de iubire se transformă într-un hărțuitor obsedat, o fată din provincie trebuie să lupte pentru viața sa.

    Regia: Michael Civille
    3 1
    4.7
  • După ce se întoarce în Roswell, New Mexico, Liz descoperă un adevăr șocant despre bărbatul pentru care a avut o pasiune în adolescență, și care acum este ofițer de poliție: e un extraterestru care și-a ascuns toată viața abilitățile incredibile.

    Scenariul: Carina Adly MacKenzie
    278 15
    6.3
  • Legion (2017)

    Legiunea

    Diagnosticat ca schizofrenic, David Haller a fost în spitale de psihiatrie ani de zile dar, după o întâlnire ciudată cu o alta pacienta, el se confruntă cu posibilitatea ca vocile pe care le aude și viziunile pe care le vede sa fie reale....

    Scenariul: Noah Hawley
    250 40
    8.1
  • Priceless (2016)

    James Stevens este de acord să conducă un TIR prin țară. El realizează în scurt timp ca a făcut o greșeală uriașă și a devenit părtaș la traficul cu ființe vii.

    Regia: Ben Smallbone
    18 3
    6.0
  • Hell or High Water (2016)

    Cu orice preț

    Doi frați, un fost pușcăriaș și un tată divorțat, sunt anunțați că ferma familiei urmează să fie lichidată de bancă, așa că decid să pornească un șir de jafuri pline de adrenalină pentru a strânge bani ca să răscumpere afacerea.

    Regia: David Mackenzie
    61 4
    7.6