Filmele și serialele cu Amy Adams

 • Amy Adams

  Amy Adams

  48 de ani
  Data nașterii: 20.08.1974
  Locul nașterii: Vicenza, Veneto, Italy
 • Disenchanted (2022)

  Regia: Adam Shankman
  19 2
  5.6
 • Regia: Stephen Chbosky
  7 1
  6.1
 • The Woman in the Window (2021)

  Femeia de la fereastră

  O femeie ce suferă de agorafobie și care trăiește singură în New York începe să își spioneze vecinii. La un moment dat este martora unui act tulburător de violență.

  Regia: Joe Wright
  37 3
  5.7
 • Zack Snyder's Justice League (2021)

  Liga Dreptății

  Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

  Regia: Zack Snyder
  257 32
  8.0
 • Hillbilly Elegy (2020)

  Elegia celor bătuți de soartă

  Bazat pe romanul lui J.D. Vance, un bestseller New York Times, și regizat de Ron Howard, câștigător al premiului Oscar, Hillbilly Elegy este o autobiografie ce oferă o privire în culisele drumului unei familii spre supraviețuire și triumf.

  Regia: Ron Howard
  13 1
  6.7
 • Vice (2018)

  Vicele

  Vice este povestea lui Dick Cheney și își propune să ne arate cum a reușit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcția de vice-președinte al lui George W. Bush Jr.

  Regia: Adam McKay
  Oscar-uri:
  66 7
  7.2
 • Sharp Objects (2018)

  Obiecte ascuțite

  Povestea Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre disparițiile a două fetițe.

  Scenariul: Marti Noxon
  104 14
  8.1
 • Justice League (2017)

  Liga Dreptății

  Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman şi alţii trebuie să uite de orgolii şi să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieşiţi vreodată din benzile desenate.

  Regia: Zack Snyder
  503 48
  6.1
 • Nocturnal Animals (2016)

  Animale de noapte

  Un thriller romantic tulburător, care explorează granița fină dintre iubire și cruzime, răzbunare și ispășire. Protagoniști sunt Amy Adams și Jake Gyllenhaal, în rolurile unui cuplu divorțat care descoperă secrete întunecate unul despre celălalt.

  Regia: Tom Ford
  67 9
  7.5
 • Arrival (2016)

  Primul contact

  Nave spațiale misterioase sunt răspândite pe 12 meridiane de pe toate continentele. Dar de ce au venit? Ce intenții au? Iată ce are de elucidat Louise Banks, expertă în lingvistică, solicitată de autorități ca să descifreze limbajul "intrușilor".

  Regia: Denis Villeneuve
  Oscar-uri:
  170 9
  7.9
 • Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

  Batman vs. Superman: Zorii dreptății

  Superman și Batman se întâlnesc pentru prima oară pe marele ecran! Cei doi supereroi vor porni de pe părți diferite ale baricadei, dar un villain redutabil le va dovedi că soarta omenirii este mai importantă decât propriile diferende.

  Regia: Zack Snyder
  155 4
  6.4
 • Big Eyes (2014)

  Ochi mari

  Film biografic despre Margaret Keane, pictoriță americană ce s-a bucurat de un fenomenal succes în anii '50, când portretele ei scoase în evidență de ochii supradimensionați erau extrem de populare, vândute sub numele soțului pictoriței, Walter.

  Regia: Tim Burton
  16 0
  7.0
 • Her (2013)

  Ea

  Cu inima frântă după un lung mariaj eșuat, Theodore începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale și promite a fi extrem de intuitiv, devenind  un fel de entitate de sine stătătoare. 

  Regia: Spike Jonze
  Oscar-uri:
  41 4
  8.0
 • American Hustle (2013)

  Țeapă în stil american

  În anul 1978, mai mulți agenți ai Biroului Federal de Investigații au pozat succesiv în șeicul fictiv Kraim Abdul Rahman și s-au întâlnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, înregistrând pe casete video momentele în care dădeau mită.

  Regia: David O. Russell
  39 5
  7.2
 • Man of Steel (2013)

  Omul de Oțel

  Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) e un tânăr jurnalist de 20 de ani ale cărui puteri, ce depășesc orice imaginație, îl fac să se simtă nelalocul său. Adus pe Pământ în urmă cu mulți ani de pe Krypton, Clark e bântuit de întrebarea „Ce caut eu aici?”.

  Regia: Zack Snyder
  131 4
  7.1