Filmele cu Amy Yasbeck

  • Amy Yasbeck

    Amy Yasbeck

    61 de ani
    Data nașterii: 12.09.1962
    Locul nașterii: Cincinnati, Ohio, USA
  • Dracula: Dead and Loving It (1995)

    Dracula: Un mort iubăreț

    Leslie Nielsen interpreteaza in acest film rolul unui vampir putin mai ciudat. Dracula este un individ pe cat de insetat de sange, pe atat de neindemanatic

    Regia: Mel Brooks
    39 0
    5.8
  • The Mask (1994)

    Masca

    Metamorfozarea instantanee a lui Stanley, dintr-un timid functionar de banca (fara succes la femei, si in a carui viata banala nu exista decat un catelus simpatic si scorpia de proprietareasa) - intr-un tip cu posibilitati fizice supranaturale.

    Regia: Chuck Russell
    71 2
    6.9
  • Robin Hood: Men in Tights (1993)

    Robin Hood: Bărbați în colanți

    Robin Hood (Cary Elwes) se intoarce acasa din cruciade si afla ca nobilul rege Richard (Patrick Stewart) a fost exilat si ca, in schimb, despoticul John (Richard Lewis) conduce acum Anglia, cu ajutorul serifului din Rottingham (Roger Rees).

    Regia: Mel Brooks
    36 1
    6.7
  • Problem Child 2 (1991)

    Copilul problemă 2

    Dupa divort, Ben isi ia fiul si se muta in alt oras. Aici, o droaie de femei divortate sunt ahtiate dupa barbati singuri. Una dintre acestea il prinde in plasa pe burlac, dar vrea sa scape de pusti si sa il trimita la o pensiune.

    Regia: Brian Levant
    9 0
    4.9
  • Problem Child (1990)

    Copilul problemă

    Un cuplu, Ben si Flo, infiaza un copil blond cu ochi albastri, aparent incantator, in varsta de 7 ani. Ingerasul fusese insa adus inapoi la orfelinat de 30 de ori, din motive pe care si bine-intentionatii Ben si Flo le vor descoperi curand.

    Regia: Dennis Dugan
    13 0
    5.4
  • Pretty Woman (1990)

    Frumușica

    Edward Lewis, un bărbat bogat, întâlnește întâmplător o femeie de moravuri ușoare, de care se îndrăgostește. Tânăra învață alături de el cum să se îmbrace, cât de frumoasă este muzica de operă. Dar va dura acest incredibil vis de Cenușăreasă?

    Regia: Garry Marshall
    71 1
    7.1
  • Regia: Ethan Wiley
    7 1
    5.4