Filmele cu Ana de Armas

  • Ana de Armas

    Ana de Armas

    35 de ani
    Data nașterii: 30.04.1988
    Locul nașterii: Santa Cruz del Norte, Cuba
  • Ghosted (2023)

    Regia: Dexter Fletcher
    144 17
    5.8
  • Blonde (2022)

    Blonda

    Un portret fictiv și îndrăzneț, care recreează viața tumultoasă a legendei hollywoodiene Marilyn Monroe, din care aflăm și prețul plătit pentru celebritate.

    Regia: Andrew Dominik
    39 9
    5.5
  • The Gray Man (2022)

    Când un agent din umbră al CIA descoperă secrete blestemate ale agenției, el este vânat pe tot globul de un agent necinstiți sociopat care i-a pus o recompensă pe cap.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    142 9
    6.5
  • Deep Water (2022)

    Ape adânci

    APE ADÂNCI ne poartă în căsnicia unui cuplu perfect, Vic (Affleck) și Melinda (de Armas) Van Allen, unde descoperim ce jocuri psihologice periculoase joacă și ce se întâmplă cu cei prinși în mijlocul lor.

    Regia: Adrian Lyne
    92 12
    5.5
  • No Time to Die (2021)

    Nu e vreme de murit

    Acțiunea din No Time to Die/Nu e vreme de murit are loc la cinci ani după “Spectre”, premisa de la care pornește noul film din seria 007 fiind că super agentul s-a retras din viața agitată. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când...

    Regia: Cary Joji Fukunaga
    Oscar-uri:
    327 29
    7.3
  • Sergio (2020)

    Pe fundalul haosului provocat de invazia americană în Irak, diplomatul ONU Sérgio Vieira de Mello este trimis în cea mai periculoasă misiune a carierei sale, în timpul căreia viața lui ajunge să atârne de un fir de păr.

    Regia: Greg Barker
    29 6
    6.2
  • The Night Clerk (2020)

    Receptionerul

    Un receptioner voyorist ajunge sa fie suspect intr-un caz de crima.

    Regia: Michael Cristofer
    37 8
    5.6
  • Knives Out (2020)

    La cuțite

    Knives Out merge pe urmele unui popular scriitor de romane polițiste care e găsit mort în reședința sa după aniversarea vârstei de 85 de ani. Investigația e condusă de Benoit Blanc, iar de pe lista suspecților nu este exclus niciun membru al familiei

    Regia: Rian Johnson
    282 20
    7.9
  • Wasp Network (2019)

    Rețeaua cubaneză

    Wasp Network este un thriller politic ce aduce în prim-plan o adevărată galerie de escroci cubanezi și exilați cubano-americani, care s-au angajat într-o bătălie complexă și profund nuanțată de ideologii concurente și loialități schimbătoare.

    Regia: Olivier Assayas
    37 5
    5.9
  • The Informer (2019)

    Informatorul

    Lumea fostului soldat Pete Koslow este răsturnată când este închis după o luptă in care si-a protejat soția. I se ofera o șansă de eliberare conditionata, devenind informator pentru FBI.

    Regia: Andrea Di Stefano
    151 10
    6.6
  • Overdrive (2017)

    Apasă pedala!

    Andrew şi Garrett sunt fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase şi incredibil de scumpe. Angajaţi să aducă din Marsilia un superb Bugatti 1937, cei doi se trezesc prinşi în războiul orgoliilor a doi interlopi extrem de periculoşi.

    Regia: Antonio Negret
    97 7
    5.4
  • Blade Runner 2049 (2017)

    Vânătorul de recompense 2049

    La trei decenii după primul film, un nou blade runner dezvăluie un secret de demult, care ar putea arunca omenirea în haos. Descoperirea lui îl obligă să ia urma lui Rick Deckard, un fost blade runner de la LAPD, care a dispărut în urmă cu 30 de ani.

    Regia: Denis Villeneuve
    Oscar-uri:
    506 119
    8.0
  • Hands of Stone (2016)

    Pumni de piatră

    Filmul „Pumni de piatră” spune povestea legendarului Roberto Duran şi a antrenorului său Ray Arcel, precum şi a modului în care şi-au schimbat viaţa unul celuilalt. E o poveste despre iubirea şi pasiunea din inima erei de Aur a Boxului.

    Regia: Jonathan Jakubowicz
    13 2
    6.6
  • Exposed (2016)

    Cand colegul sau este ucis, detectivul Galban vrea să afle adevărul, cu toate că știe de amestecul colegului său în afaceri murdare. Mai multe persoane chestionate despre crimă mor, iar Galban realizeaza ca mai are un singur martor, tânăra Isabel.

    Regia: Gee Malik Linton
    28 2
    4.3
  • Knock Knock (2015)

    Cioc cioc

    Evan Webber e un tip căsătorit, cu o familie perfectă, dar într-un week-end, când soția și copiii pleacă la plajă, viața lui e complet întoarsă pe dos. Două tinere atrăgătoare îi bat la ușă, iar când le lasă înăuntru, amabilitatea îi e pedepsită.

    Regia: Eli Roth
    36 6
    4.9