Filmele și serialele cu Andrea Brooks

  • Andrea Brooks

    Andrea Brooks

    35 de ani
    Data nașterii: 03.03.1989
    Locul nașterii: Brantford, Ontario, Canada
  • Regia: Heather Hawthorn-Doyle
    0 1
    5.7
  • The Sweetest Heart (2018)

    Inimă dulce

    Regia: Steven R. Monroe
    2 0
    6.5
  • Date with Love (2016)

    Dacă-i bal, bal să fie!

    Când videoclipul unui băiat dintr-un mic oraș devine viral, în urma unei propuneri făcute unei celebrități pentru a merge la bal, situația se complică atunci când acea celebritate se îndrăgostește de profesorul băiatului.

    Regia: Ron Oliver
    0 0
    6.1
  • A Wish For Christmas (2016)

    O dorință de Crăciun

    După ce șeful își arogă ideea ei strălucită, Sara îi cere lui Moș Crăciun curajul de a lupta pentru ea însăși. Vor putea cele 48 de ore magice să schimbe ceva?

    Regia: Christie Will
    11 0
    5.9
  • Supergirl (2015)

    Născută pe Krypton, Kara reușește să scape de pe planetă înainte de distrugerea acesteia. Ajunsă pe Pământ, ea și-a ascuns abilitățile pe care le împarte cu faimosul său văr, însă acum, la vârsta de 24 de ani, decide să-și accepte puterile.

    Scenariul: Greg Berlanti, Ali Adler, Andrew Kreisberg
    1063 31
    6.2
  • Când o planetă misterioasă trece prin fata soarelui, catastrofe globale sunt dezlănțuite. Un om de știință este cheia pentru a descifra simbolurile și pentru a gasi singura șansă a omenirii de a supraviețui.

    Regia: W.D. Hogan
    6 3
    3.3
  • When Calls the Heart (2014)

    Glasul inimii

    În 1910, tânăra învățătoare Elizabeth Thatcher primește un post în vestul Canadei, în orășelul minier Coal Valley, în inima unui ținut încă sălbatic. Pentru Elizabeth, născută și crescută în înalta societate, adaptarea la noua viață aspră nu va fi...

    Scenariul: Michael Landon Jr., Brian Bird
    99 9
    7.9
  • Geek Charming (2011)

    Tocilarul fermecător

    Geek Charming o are în centru pe răsfățata adolescentă de 16 ani Dylan Shoenfield, cea mai populară elevă din an terminal de la Academia Woodlands, al cărei singur scop în viață este să fie încoronată ca Regină a Balului Primăverii.

    Regia: Jeffrey Hornaday
    7 3
    6.3
  • The Boy Who Cried Werewolf (2010)

    Fratele meu știe că sunt vârcolac

    O familie din California moștenește castelul Wolfsberg din România. Acest lucru este deosebit de interesant pentru fiu, obsedat de monștri si farse. Totul incepe sa capete viata cand Jordan, o fata de 17 ani, se transforma in varcolac.

    Regia: Eric Bross
    6 2
    5.9
  • What Goes Up (2009)

    Drumuri neștiute

    În anul 1986, reporterul Campbell Babbitt este trimis într-un orășsel din New Hampshire pentru a scrie un articol despre Christa McAuliffe, prima profesoară ajunsă în spațiul cosmic. Intrigat de sinuciderea colegului său din colegiu, Sam...

    Regia: Jonathan Glatzer
    3 0
    5.3