Filmele și serialele cu Andreas Katsulas

  • Andreas Katsulas

    Andreas Katsulas

    Data nașterii: 18.05.1946
    Decedat: 13.02.2006 (59 de ani)
  • Babylon 5: The Lost Tales (2007)

    Babylon 5 - Voci în întuneric

    10 ani dupa ce devine presedintele aliantei interstelare, Sheridan se pregateste pentru o fatidica reuniune a Babylon 5 care ar putea opri dezastrul care sta sa se intample asupra Pamantului ... cu conditia ca el sa-si incalce principiile de baza....

    Regia: J. Michael Straczynski
    18 0
    6.4
  • Alianta Interstelara a fost organizata pentru a mentine pacea, inclusiv pe Pamant. Cavalerii Stelari sunt o forta militara de elita formata din tineri inteligenti, dedicati, care sunt ajutati de roboti pentru a salva pacea.

    Regia: Michael Vejar
    13 0
    6.0
  • Babylon 5: In the Beginning (1998)

    Babylon 5: Începutul

    Soldatii de pe Pamant intalnesc o rasa de extraterestri numiti Minbari. Printr-o serie de accidente si neintelegeri, pornirea unui razboi cu acestia ar insemna sfarsitul oricarei fiinte umane de pe Pamant.

    Regia: Michael Vejar
    11 1
    7.7
  • Executive Decision (1996)

    Ultima decizie

    Un grup de teroristi islamisti plaseaza la bordul unui avion de pasageri ocupat la maxima capacitate o bomba a carei explozie ar putea distruge nu numai aeronava, incarcata cu mari rezerve de combustibil, ci si intreg Washingtonul.

    Regia: Stuart Baird
    27 0
    6.5
  • Babylon 5 (1993)

    Scenariul: J. Michael Straczynski
    29 0
    8.4
  • Babylon 5: The Gathering (1993)

    Intrunire intergalactica

    SF

    Tarziu, in secolul XXIII, intre imperii galactice aflate mereu in stare de rivalitate, Babylon 5 este un spatiu neutru, cu un rol crucial, pentru ca numai aici se poate realiza o mediere a conflictelor dintre superputeri. Proiectul acestei statii...

    17 1
  • The Fugitive (1993)

    Evadatul

    Inspirat din serialul cu același nume, în vogă în anii '60, filmul „Evadatul” aduce în fața telespectatorilor povestea doctorului Richard Kimble care, deși este complet nevinovat, este arestat și condamnat pentru uciderea sângeroasă a soției sale.

    Regia: Andrew Davis
    Oscar-uri:
    60 0
    7.8
  • Blame It on the Bellboy (1992)

    Vinovat e valetul

    Mike Lawton, un criminal platit, Maurice Horton, un turist dornic de aventuri erotice si Melvyn Orton, agent imobiliar sunt cazati cu totii la acelasi hotel din Venetia. Cum numele celor trei sunt atat de asemanatoare, deci simplu de confundat, un...

    Regia: Mark Herman
    2 1
    5.5
  • Next of Kin (1989)

    Următoarea rudă

    Cand fratele sau este ucis, un politist este pus in situatia sa aleaga intre lege si dorinta sa de razbunare. Tot ceea ce stie tanarul politist este ca fratele sau a fost ucis de seful mafiei, Joey Rosselini.

    Regia: John Irvin
    29 0
    5.8
  • Sunset (1988)

    Amurg

    In timp ce realiza un film mut despre viata legendarului justitiar Wyatt Earp, un actor veteran pe nume Tom Mix descopera ca adevaratul Wyatt Earp se afla pe platourile de filmare ca consultant tehnic.

    Regia: Blake Edwards
    6 1
    5.7
  • The Sicilian (1987)

    Sicilianul

    Salvatore Guiliano - Nu era nici mafiot și nu era nici comunist. A fost cel mai celebru bandit pe care l-a avut Sicilia. A furat și de la guvern și de la Biserică și a sfidat și mafia dând celor săraci mai mult decât ar fi putut avea ei, fiind...

    Regia: Michael Cimino
    13 4
    5.4
  • Someone to Watch Over Me (1987)

    Cineva care să mă apere

    Claire Gregory asista acidental la comiterea unei crime. Din nefericire reuseste sa parasesca locul faptei, insa este sub permanenta supraveghere a politistului new york-ez Mike Keegan. Care, însă, se indragosteste de Claire.

    Regia: Ridley Scott
    11 0
    6.1