Filmele și serialele cu Andrew Airlie

  • Andrew Airlie

    Andrew Airlie

    62 de ani
    Data nașterii: 18.09.1961
    Locul nașterii: Glasgow, Scotland, UK
  • Scenariul: Chris Haddock
    7 1
    6.3
  • Fifty Shades of Grey (2015)

    Cincizeci de umbre ale lui Grey

    Povestea filmului îi are în centru pe studenta Anastasia Steele și un cuceritor și misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relație plină de erotism, dar și secrete întunecate.

    Regia: Sam Taylor-Johnson
    51 17
    4.2
  • Intruders (2014)

    Scenariul: Glen Morgan
    5 0
    6.6
  • Filmul se bazează pe povestea adevărată a tinerei Sarah Pender, care a fost condamnată pentru plănuirea unei duble crime.

    Regia: Grant Harvey
    0 0
    6.2
  • Geek Charming (2011)

    Tocilarul fermecător

    Geek Charming o are în centru pe răsfățata adolescentă de 16 ani Dylan Shoenfield, cea mai populară elevă din an terminal de la Academia Woodlands, al cărei singur scop în viață este să fie încoronată ca Regină a Balului Primăverii.

    Regia: Jeffrey Hornaday
    7 3
    6.3
  • 50/50 (2011)

    Adam are 27 de ani și este editor de programe radio. Este diagnosticat cu o formă rară de cancer. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihoterapeutei lui, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață.

    Regia: Jonathan Levine
    11 1
    7.6
  • Apollo 18 (2011)

    Regia: Gonzalo López-Gallego
    11 3
    5.2
  • Killer Mountain (2011)

    Muntele ucigaș

    O echipă de cercetători dispare pe cel mai înalt pisc încă necucerit al lumii. Celebrul alpinist Ward Donovan are un motiv personal ca să pornească în fruntea echipei de salvare, pentru că fosta lui iubită, Kate, este una dintre persoanele dispărute.

    Regia: Sheldon Wilson
    1 1
    3.5
  • Dear Mr. Gacy (2010)

    Filmul prezintă cronica interacțiunii unui student, Jason Moss (Jesse Moss), cu obiectul obsesiei sale - criminalul în serie John Wayne Gacy (William Forsythe)

    Regia: Svetozar Ristovski
    0 0
    6.4
  • Serialul prezintă voiajul a opt astronauți, pe o navă cosmică internațională, plecați într-o misiune de 6 ani ce îi va purta prin întreg sistemul solar, în timp ce o lume întreagă îi privește de la 13 miliarde de kilometri depărtare.

    Scenariul: James D. Parriott
    3 1
    7.3
  • The Christmas Clause (2008)

    Ai grijă ce-ți dorești de Crăciun!

    Sophie e o mamă dedicată total familiei, care nu are nicio clipă liberă pentru ea. Într-o zi, în apropierea Crăciunului, când a mers cu copiii la mall, Moș Crăciun a întrebat-o ce își dorește, iar Sophie (Lea Thompson) i-a spus că vrea o viață nouă.

    Regia: George Erschbamer
    2 0
    4.7
  • Storm Cell (2008)

    Viața ca o tornadă

    April si Saunders sunt doi frati ai caror parinti sunt răpuși intr-o tornadă. Pentru a uita tragedia, Sean se muta in Seattle, iar April incepe sa studieze fenomenul tornadelor. Cand una se indreapta spre Seattle, ea isi avertizeaza fratele

    Regia: Steven R. Monroe
    0 1
    4.1
  • Reaper (2007)

    În slujba diavolului

    Cand implineste 21 de ani, Sam descopera ca parintii lui i-au vandut sufletul diavolului inainte sa se nasca si ca acum va trebui sa-l slujeasca pe Satana pana cand va muri si...dupa.

    Scenariul: Tara Butters, Michele Fazekas
    2 1
    7.8
  • The Butterfly Effect 2 (2006)

    Efectul fluturelui 2

    Nick Larson și prietenii lui, Trevor Eastman și Amanda, sărbătoresc pe malul unui lac cea de-a 24-a aniversare a lui Julie, iubita lui Nick. Nick se așteaptă să fie promovat în compania în care lucrează, iar Julie vrea să se mute cu el în loc să...

    Regia: John R. Leonetti
    18 1
    4.5
  • Poate că abia a absolvit facultatea, dar Nick deja are un plan serios pentru viața lui de-acum înainte - căsătorie, o cariera avantajoasă și, în general, un stil de viață cât mai diferit de cel cu care părinții lui hipioți l-au obișnuit. După ce...

    Regia: Mark Griffiths
    3 0
    5.5