Filmele cu Andrew Bryniarski

  • Andrew Bryniarski

    Andrew Bryniarski

    55 de ani
    Data nașterii: 13.02.1969
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Regia: Adam Egypt Mortimer
    2 0
    4.6
  • Seven Mummies (2006)

    Regia: Nick Quested
    6 2
    2.4
  • The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)

    Masacrul din Texas: Începuturile

    In ultima lor iesire cu masina inainte sa fie trimisi in Vietnam, doi prieteni si prietenele lor sunt implicati intr-un accident. De aici incepe o experienta infioratoare in care cei doi tineri sunt condusi la o casa a ororilor secreta.

    Regia: Jonathan Liebesman
    16 2
    5.8
  • “44 minute” este povestea reala a unui eveniment care a avut loc pe 28 februarie 1997 cand doi barbati inarmati pana in dinti au luat cu asalt sucursala Bancii Americii din North Hollywood pentru a o jefui.

    Regia: Yves Simoneau
    9 0
    6.3
  • The Texas Chainsaw Massacre (2003)

    Masacrul din Texas

    Pe 20 august 1973, politia a fost chemata la o ferma indepartata, proprietatea lui Thomas Hewitt, fostul jupuitor de capete de la abatorul local din Tinutul Travis, Texas. In aceasta resedinta izolata au fost gasite resturile a 33 persoane...

    Regia: Marcus Nispel
    20 1
    6.2
  • Rollerball (2002)

    Batalia pe role

    In anul 2005 un nou sport foarte violent este la moda. Singura problema este ca are si consecinte foarte grave, cum ar fi de exemplu moartea...

    Regia: John McTiernan
    3 0
    3.1
  • Black Mask 2: City of Masks (2002)

    Masca neagră 2: Orașul măștilor

    Supereroul numit Masca neagra porneste pe urmele specialistilor in genetica ce l-ar putea ajuta sa revina la o stare normala. Caci Masca neagra are puteri supraumane de lupta si vindecare, insa si-a pierdut capacitatea de a trai emotii.

    Regia: Tsui Hark
    4 0
    3.7
  • Any Given Sunday (1999)

    Duminică, pierzi sau câștigi

    Duminica, pierzi sau câstigi este o productie regizata de Oliver Stone, câstigator al premiului Oscar, care arunca o privire asupra societatii contemporane prin prisma dinamica a sportului profesionist.

    Regia: Oliver Stone
    18 0
    6.9
  • Street Fighter (1994)

    Luptătorul stradal

    Bazat pe ultracunoscutul joc video Street Fighter II, acest thriller cu Van Damme in rolul unui expert in arte martiale, bravul conducator al Fortelor de Combat Nationale. Acesta trebuie sa intervina contra oamenilor infamului general Bison.

    Regia: Steven E. de Souza
    31 1
    4.0
  • Batman Returns (1992)

    Batman se întoarce

    Batman (Michael Keaton) are de înfruntat de această dată, pe lângă armata de răufăcători a Pinguinului (Danny DeVito), și avansurile unei diabolice femei-pisică (Michelle Pfeiffer), hotărâtă să-l distrugă pe eroul înaripat al orașului Gotham.

    Regia: Tim Burton
    35 1
    7.1
  • Hudson Hawk (1991)

    Hawkins, cel mai faimos hot din lume, a iesit din inchisoare si e decis sa nu recidiveze. Iata insa ca nu poate rezista santajului pus la cale de un cuplu de ultra bogati, care vor sa fure pentru ei trei obiecte create de Leonardo da Vinci.

    Regia: Michael Lehmann
    34 1
    5.7