Filmele și serialele cu Andrew Garfield

  • Andrew Garfield

    Andrew Garfield

    40 de ani
    Data nașterii: 20.08.1983
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Scenariul: Dustin Lance Black
    34 6
    7.5
  • Regia: Michael Showalter
    Oscar-uri:
    21 7
    6.6
  • Spider-Man: No Way Home (2021)

    Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă

    Identitatea lui Peter Parker este dezvăluită și nu mai poate separa viața lui normală de cerințele solicitante ale vieții de super-erou. Atunci când îi cere ajutorul lui Doctor Strange pentru a restabili secretul identității sale, lucrurile se...

    Regia: Jon Watts
    242 45
    8.2
  • În pragul aniversării a 30 de ani, un tânăr și promițător compozitor de muzică de teatru se împarte între iubire, prietenie și viața stresantă ca artist în New York.

    Regia: Lin-Manuel Miranda
    9 2
    7.5
  • Under the Silver Lake (2018)

    Sub Lacul de Argint

    Despre un bărbat, Sam, care devine obsedat de cazul straniu al unui miliardar mogul care ar fi răpit și ucis o tânără. Riley Keough este Sarah, noua vecină a lui Sam. Prietenul lui Sam îl ajută cu investigația pe cont propriu asupra bizarei crime.

    Regia: David Robert Mitchell
    42 14
    6.5
  • Breathe (2017)

    Rămâi

    Filmul surprinde o poveste inspirațională a iubirii fără limite, bazată pe povestea reală a lui Robin Cavendish (Andrew Garfield), un bărbat frumos și aventuros a cărui viață ia o intorsatură dramatică atunci când poliomielita îl lasă paralizat.

    Regia: Andy Serkis
    76 4
    7.1
  • Silence (2017)

    Tăcere

    Filmul „Silence: Puterea credinţei” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul.

    Regia: Martin Scorsese
    147 26
    7.2
  • Hacksaw Ridge (2016)

    Fără armă în linia întâi

    Povestea extraordinară a lui Desmond Doss (Andrew Garfield) care, în Okinawa în timpul celei mai sângeroase bătălii din cel De-al Doilea Război Mondial, a salvat 75 de bărbați fără să fi avut o armă.

    Regia: Mel Gibson
    Oscar-uri:
    231 4
    8.1
  • 99 Homes (2014)

    Umbra conștiinței

    Cand este dat afară din casă, Dennis este nevoit să lucreze pentru cel care l-a evacuat și să accepte să facă lucruri murdare, ca de exemplu evacuarea fără milă a familiilor din propriile case, exact așa cum s-a întâmplat și cu el.

    Regia: Ramin Bahrani
    5 1
    7.1
  • The Amazing Spider-Man 2 (2014)

    Uimitorul Om-Păianjen 2

    La un an de la lupta sa cu Șopârla, Peter Parker are o viață plină pe care și-o împarte între eliminarea infractorilor și timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen.

    Regia: Marc Webb
    76 2
    6.6
  • The Amazing Spider-Man (2012)

    Uimitorul Om-Păianjen

    Cu un nou interpret (britanicul Andrew Garfield), aventurile popularului supererou o iau de la început: îl vom vedea pe Peter din nou la liceu, chinuindu-se să-și stăpănească super-puterile și să-i țină piept periculosului său oponent, Șopârla.

    Regia: Marc Webb
    78 2
    6.9
  • I'm Here (2010)

    Regia: Spike Jonze
    1 0
    7.7
  • Never Let Me Go (2010)

    Să nu mă părăsești niciodată

    Ruth, Kathy și Tommy și-au petrecut copilăria într-o aparent idilică școală-internat din Anglia. Pe măsură ce se maturizează, se pregătesc pentru realitatea bântuitoare ce-i așteaptă.

    Regia: Mark Romanek
    19 3
    7.1
  • The Social Network (2010)

    Rețeaua de socializare

    Facebook are sute de milioane de utilizatori, dar aici nu s-a ajuns uşor. David Fincher ecranizează un scenariu scris de Andrew Sorkin, despre fondatorii uneia dintre cele mai celebre reţele de socializare. Povestea a început în 2003.

    Regia: David Fincher
    Oscar-uri:
    16 0
    7.8
  • The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

    Doctorul Parnassus

    Doctorul Parnassus, care pe vremuri a câștigat un pariu cu însuși Diavolul, are darul de a controla imaginația altora. După ce s-a jucat o dată cu soarta, doctorul are curajul de a-și încerca încă o dată norocul și tot cu forțele întunecate.

    Regia: Terry Gilliam
    15 1
    6.8