Filmele și serialele cu Andrew Garfield

 • Andrew Garfield

  Andrew Garfield

  39 de ani
  Data nașterii: 20.08.1983
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • Scenariul: Dustin Lance Black
  32 6
  7.5
 • Regia: Michael Showalter
  Oscar-uri:
  21 7
  6.6
 • Spider-Man: No Way Home (2021)

  Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă

  Identitatea lui Peter Parker este dezvăluită și nu mai poate separa viața lui normală de cerințele solicitante ale vieții de super-erou. Atunci când îi cere ajutorul lui Doctor Strange pentru a restabili secretul identității sale, lucrurile se...

  Regia: Jon Watts
  231 45
  8.2
 • În pragul aniversării a 30 de ani, un tânăr și promițător compozitor de muzică de teatru se împarte între iubire, prietenie și viața stresantă ca artist în New York.

  Regia: Lin-Manuel Miranda
  9 2
  7.5
 • Under the Silver Lake (2018)

  Sub Lacul de Argint

  Despre un bărbat, Sam, care devine obsedat de cazul straniu al unui miliardar mogul care ar fi răpit și ucis o tânără. Riley Keough este Sarah, noua vecină a lui Sam. Prietenul lui Sam îl ajută cu investigația pe cont propriu asupra bizarei crime.

  Regia: David Robert Mitchell
  41 14
  6.5
 • Breathe (2017)

  Rămâi

  Filmul surprinde o poveste inspirațională a iubirii fără limite, bazată pe povestea reală a lui Robin Cavendish (Andrew Garfield), un bărbat frumos și aventuros a cărui viață ia o intorsatură dramatică atunci când poliomielita îl lasă paralizat.

  Regia: Andy Serkis
  74 4
  7.1
 • Silence (2017)

  Tăcere

  Filmul „Silence: Puterea credinţei” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul.

  Regia: Martin Scorsese
  144 26
  7.1
 • Hacksaw Ridge (2016)

  Fără armă în linia întâi

  Povestea extraordinară a lui Desmond Doss (Andrew Garfield) care, în Okinawa în timpul celei mai sângeroase bătălii din cel De-al Doilea Război Mondial, a salvat 75 de bărbați fără să fi avut o armă.

  Regia: Mel Gibson
  Oscar-uri:
  226 4
  8.1
 • 99 Homes (2014)

  Umbra conștiinței

  Cand este dat afară din casă, Dennis este nevoit să lucreze pentru cel care l-a evacuat și să accepte să facă lucruri murdare, ca de exemplu evacuarea fără milă a familiilor din propriile case, exact așa cum s-a întâmplat și cu el.

  Regia: Ramin Bahrani
  5 1
  7.1
 • The Amazing Spider-Man 2 (2014)

  Uimitorul Om-Păianjen 2

  La un an de la lupta sa cu Șopârla, Peter Parker are o viață plină pe care și-o împarte între eliminarea infractorilor și timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen.

  Regia: Marc Webb
  75 2
  6.6
 • The Amazing Spider-Man (2012)

  Uimitorul Om-Păianjen

  Cu un nou interpret (britanicul Andrew Garfield), aventurile popularului supererou o iau de la început: îl vom vedea pe Peter din nou la liceu, chinuindu-se să-și stăpănească super-puterile și să-i țină piept periculosului său oponent, Șopârla.

  Regia: Marc Webb
  75 2
  6.9
 • I'm Here (2010)

  Regia: Spike Jonze
  1 0
  7.7
 • Never Let Me Go (2010)

  Să nu mă părăsești niciodată

  Ruth, Kathy și Tommy și-au petrecut copilăria într-o aparent idilică școală-internat din Anglia. Pe măsură ce se maturizează, se pregătesc pentru realitatea bântuitoare ce-i așteaptă.

  Regia: Mark Romanek
  15 3
  7.1
 • The Social Network (2010)

  Rețeaua de socializare

  Facebook are sute de milioane de utilizatori, dar aici nu s-a ajuns uşor. David Fincher ecranizează un scenariu scris de Andrew Sorkin, despre fondatorii uneia dintre cele mai celebre reţele de socializare. Povestea a început în 2003.

  Regia: David Fincher
  Oscar-uri:
  15 0
  7.8
 • The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

  Doctorul Parnassus

  Doctorul Parnassus, care pe vremuri a câștigat un pariu cu însuși Diavolul, are darul de a controla imaginația altora. După ce s-a jucat o dată cu soarta, doctorul are curajul de a-și încerca încă o dată norocul și tot cu forțele întunecate.

  Regia: Terry Gilliam
  15 1
  6.8