Filmele și serialele cu Andrew Jackson

  • Andrew Jackson

    Andrew Jackson

    60 de ani
    Data nașterii: 11.09.1963
    Locul nașterii: Newmarket, Ontario, Canada
  • Breakout (2013)

    Evadarea

    O excursie nevinovată se transformă într-o istorie înspăimântătoare pentru un frate și sora lui, după ce, accidental, ei ajung să fie martorii unei crime. Cei 2 sunt vânați de asasini, iar tatăl lor vrea să evadeze din închisoare pentru a-i salva.

    Regia: Damian Lee
    3 0
    4.2
  • Merlin's Apprentice (2006)

    Ucenicul lui Merlin

    Dupa ce a instaurat armonia in Camelot, celebrul vrajitor Merlin (Sam Neil) cade intr-un somn profund. Cand se trezeste insa constata ca Regele Arthur a murit, iar fara protecttia Sfantului Graal, furat, Camelotul devine un regat vulnerabil.

    1 0
    5.3
  • Seed (2006)

    Dupa ce este legat si ingropat de viu, un barbat ce fusese considerat mort isi face drum la suprafata si porneste, insetat de sange si razbunare, dupa cei care i-au cauzat suferinta...

    Regia: Uwe Boll
    4 3
    3.1
  • Try Seventeen (2002)

    Încearcă 17 ani!

    La 17 ani, Jones Dillon renunta la colegiu dupa numai o zi de la inceperea lui si se muta intr-o cladire veche unde se implica rapid in viata vecinilor sai trazniti. Printre acestia se numara si o fotografa temperamentala si o domnisoara ce...

    Regia: Jeffrey Porter
    2 1
    6.0
  • Held Up (1999)

    Ostaticul

    In ziua in care pleaca in vacanta spre Marele Canion, Michael Dawson (Jamie Foxx) nu poate fi mai fericit. E la volanul noii lui masini sport si in compania frumoasei lui logodnice, Rae (Nia Long). Toate acestea se vor schimba in scurta vreme.

    Regia: Steve Rash
    8 0
    5.2
  • Blackjack (1998)

    Jack (Dolph Lundgren) e un bodyguard care-si ofera serviciile de protectie celui mai darnic ofertant. În acest caz este vorba de un patron de casino care-i ofera bani frumosi in schimbul ocrotirii fiicei sale de furia mafiei rusesti.

    Regia: John Woo
    14 0
    4.8
  • Universal Soldier II: Brothers in Arms (1998)

    Soldatul universal II: Frați de arme

    Filmul este continuarea productiei Soldatul universal. Succesorul lui Jean Claude Van Damme - Matt Bataglia - este in acest film un militar care a fost atras intr-un experiment secret menit sa-l transforme intr-o masina de ucis perfecta.

    Regia: Jeff Woolnough
    7 0
    2.8
  • Cum batranul don moare, tanarul sau succesor (Gedrick) preia conducerea...

    2 0
    6.8
  • Breach of Faith: A Family of Cops II (1997)

    Familie de polițiști II

    Regia: David Greene
    6 0
    5.2