Filmele cu Andrew Robinson

  • Andrew Robinson

    Andrew Robinson

    82 de ani
    Data nașterii: 14.02.1942
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Child's Play 3 (1991)

    Jucăria 3

    Andy are 16 ani şi e stagiar la o şcoală militară. Când Sullivan, preşedintele fabricii de jucării Play Pals, decide să reintroducă pe piaţă păpuşile Good Guys, spiritul latent al lui Chucky revine la viaţă cu intenţia de a se răzbuna.

    Regia: Jack Bender
    8 0
    5.2
  • Shoot to Kill (1988)

    Viu sau mort

    Un agent FBI (Sidney Poitier) si o calauza (Tom Berenger) urmaresc un criminal care incearca sa treaca granita in Canada, prin munti. La inceput fiecare il priveste cu reticenta pe celalalt, dar aventurile prin care trec impreuna pe munte ii apropie.

    Regia: Roger Spottiswoode
    20 0
    6.8
  • Hellraiser (1987)

    Dupa ce Larry și Julia se mută în casa părintească a celui dintâi, Kirsty și iubitul ei închiriază o cameră în apropiere. Din păcate casa lui Larry era deja ocupată: Frank folosise un puzzle pentru a invoca o legiune de torționari demonici.

    Regia: Clive Barker
    16 0
    6.9
  • Cobra (1986)

    Silvester Stalone joaca in acest film de superactiune alaturi de sotia sa de atunci, seducatoarea blonda Brigitte Nielsen, un sex-simbol la Hollywood. Stallone il intruchipeaza pe durul politist Cobretti caruia colegii ii spun cu admiratie Cobra.

    Regia: George P. Cosmatos
    56 4
    5.8
  • Regia: Arthur Marks
    4 0
    4.9
  • The Drowning Pool (1975)

    Piscina ucigașă

    Un detectiv particular ajunge in Louisiana pentru a investiga un caz de santaj.

    Regia: Stuart Rosenberg
    15 0
    6.5
  • Charley Varrick și tovarășii lui jefuiesc o bancă dintr-un oraș micuț. Așteptându-se la o sumă mică pentru a o împărți între ei, sunt surprinși să descopere o sumă foarte mare de bani. Aceasta aparținea, de fapt, mafiei.

    Regia: Don Siegel
    18 0
    7.5
  • Dirty Harry (1971)

    Harry murdarul

    Inspectorul Harry este omul pentru care Codul Penal este bun doar in esenta. Deviza sa este: intai trage, apoi someaza. Inspectorul este singurul potrivit sa gaseasca un criminal in serie care raspandeste teroarea printre femei si copii.

    Regia: Clint Eastwood, Don Siegel
    56 1
    7.7