Filmele și serialele cu Andy Samberg

 • Hotel Transylvania (2012)

  Hotel Transilvania

  Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni.

  Regia: Genndy Tartakovsky
  37 1
  7.1
 • That's My Boy (2012)

  Băiatu' tatii

  Pe când nu avea decât 14 ani, Donny (Adam Sandler) ajunge în pat cu o profesoară și o lasă însărcinată. Ani mai târziu, fiul său Todd e un investitor de succes și Donny are nevoie de el, căci Fiscul îi face probleme.

  Regia: Sean Anders
  10 2
  5.5
 • Friends with Benefits (2011)

  Prietenie cu folos

  Dylan şi Jamie sunt atât de ocupaţi, încât sinuosul protocol al întâlnirilor romantice li se pare extenuant. Vor să-şi găsească un partener de sex, dar fără complicaţiile de rigoare! Cei doi devin astfel „prieteni cu beneficii”.

  Regia: Will Gluck
  31 3
  6.5
 • I Love You, Man (2009)

  Caut cavaler de onoare

  Peter a cerut-o în căsătorie pe femeia visurilor lui. El nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat încât să îi propună să îi fie cavaler de onoare, motiv pentru care acceptă să meargă la o serie de întâlniri bizare cu bărbăţi necunoscuţi

  Regia: John Hamburg
  12 0
  7.0
 • Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

  Stă să plouă cu chiftele

  Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în… porții gigantice. Inspirat după îndrăgita carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraș în care mâncarea cade din cer în ploaie torențială!

  Regia: Phil Lord, Christopher Miller
  9 0
  6.9
 • Space Chimps (2008)

  Cimpanzeii spațiali

  Ham III, nepotul primului cimpanzeu astronaut, este trimis in spatiu de un senator oportunist. Curand, primata iubitoare de distractie e nevoita sa isi ia in serios misiunea: aceea de a scapa o planeta indepartata de liderul ei tiranic. Din...

  Regia: Kirk DeMicco
  0 0
  4.5
 • Hot Rod (2007)

  Rod, Regele Cascadorilor

  Rod Kimble, protagonistul acestei comedii imprevizibile, este un cascador care are un singur vis. Nu i-a reusit niciodata o cascadorie, familia si prietenii îl considera o gluma a naturii. Tatal sau îl foloseste pe post de sac de box.

  Regia: Akiva Schaffer
  3 0
  6.7