Filmele și serialele cu Angela Bassett

 • Angela Bassett

  Angela Bassett

  63 de ani
  Data nașterii: 16.08.1958
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Tina (2021)

  Regia: Daniel Lindsay, T.J. Martin
  4 0
  7.9
 • Gunpowder Milkshake (2021)

  Milkshake exploziv

  Trei generații de asasine de elită trebuie să învețe să aibă încredere una în cealaltă, să înfrunte "Firma" și armata lor de acoliți și să declanșeze iadul împotriva celor care ar putea să le răpească ce au mai scump pe lumea asta.

  Regia: Navot Papushado
  94 12
  6.0
 • Soul (2020)

  Suflet

  Visul profesorului de muzică, Joe Gardner (Jamie Foxx), este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție

  Regia: Pete Docter, Kemp Powers
  Oscar-uri:
  88 6
  8.0
 • Otherhood (2019)

  O comedie despre trei mame (Patricia Arquette, Angela Bassett, Felicity Huffman) care îşi lasă baltă vieţile liniştite de suburbie şi decid să îşi viziteze neanunţate fiii stabiliţi în New York.

  Regia: Cindy Chupack
  24 3
  6.1
 • Mission: Impossible - Fallout (2018)

  Misiune: Imposibilă. Declinul

  Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie... Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt și echipa sa, alături de câțiva aliați familiari într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

  Regia: Christopher McQuarrie
  530 35
  7.7
 • Black Panther (2018)

  Pantera Neagră

  Pe numele său T'Challa, supereroul Black Panther s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit.

  Regia: Ryan Coogler
  Oscar-uri:
  453 78
  7.3
 • 9-1-1 (2018)

  Urgențe

  Scenariul: Brad Falchuk, Ryan Murphy, Tim Minear
  306 13
  7.8
 • London Has Fallen (2016)

  Cod roșu la Londra

  După decesul Prim Ministrului britanic, un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii este pus în aplicare la înmormântarea acestuia de către o organizaţie teroristă

  Regia: Babak Najafi
  95 3
  5.9
 • Cand lui George i se cere sa ia parte la o misiune importanta in spatiu, "maimuta" din el aterizeaza fortat in Africa, unde colinda si isi face noi prieteni...

  Regia: Phil Weinstein
  1 0
  5.4
 • White Bird in a Blizzard (2014)

  Pasăre albă în crivăț

  Kat Connor e o adolescentă de 17 ani, care descoperă că a rămas singură, după ce mama ei, Eve, a dispărut pur și simplu. Într-un moment, Eve pregătea cina și curăța casa, iar în următorul nu mai era de găsit nicinde. Viața lui Kat e cuprinsă de haos.

  Regia: Gregg Araki
  9 0
  6.4
 • Olympus Has Fallen (2013)

  Cod roșu la Casa Albă

  Un fost agent secret încearcă să împiedice un atac terorist asupra Casei Albe, pus la cale de nord-coreeni. Scopul său principal este să îi salveze viața președintelui Statelor Unite.

  Regia: Antoine Fuqua
  69 1
  6.5
 • This Means War (2012)

  Să fie război

  Chris Pine și Tom Hardy sunt cei mai buni agenți operativi ai CIA, care sunt și parteneri inseparabili și cei mai buni prieteni... până ce se îndrăgostesc de aceeași femeie (Reese Witherspoon).

  Regia: McG
  34 1
  6.3
 • American Horror Story (2011)

  Povești de groază americane

  O familie, soții Harmon și fiica lor, Violet, se mută din Boston în Los Angeles pentru a se separa de un trecut tulburător. Cei trei iau în primire o proprietate restaurată fără să-și închipuie că noua lor locuință este bântuită

  Scenariul: Brad Falchuk, Ryan Murphy
  150 9
  8.0
 • Jumping the Broom (2011)

  Dragoste și alte necazuri

  Când Sabrina şi Pim se îndrăgostesc şi decid să se căsătorească, iadul stă să se dezlănţuie pe pământ. Cei doi provin din familii atât de diferite, incat reunirea lor va provoca o mulţime de conflicte amuzante.

  Regia: Salim Akil
  5 1
  5.7
 • Green Lantern (2011)

  Lanterna Verde

  Dintotdeauna Universul a fost protejat de o forță superioară. Patru războinici au jurat să mențină ordinea intergalactică. Protectori ai Universului și susținători ai păcii și dreptății, aceștia fac parte din armata Green Lantern.

  Regia: Martin Campbell
  73 0
  5.5