Filmele cu Angelina Jolie

  • Angelina Jolie

    Angelina Jolie

    48 de ani
    Data nașterii: 04.06.1975
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
    Oscaruri:
  • Eternals (2021)

    Eternii

    "Eternii" urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul de la începutul timpului. Când creaturi monstruoase numite Devianți, considerate dispărute de secole, reapar în mod misterios, Eternii sunt nevoiți sa se reunească pentru a...

    Regia: Chloé Zhao
    327 59
    6.3
  • Those Who Wish Me Dead (2021)

    Toți cei care mă vor mort

    Angelina Jolie este Hannah, o femeie pompier care încă se reface dupa pierderea a trei vieți pe care nu a reușit să le salveze dintr-un incendiu și care întâlnește un băiat de 12 ani traumatizat și fără adăpost.

    Regia: Taylor Sheridan
    125 33
    6.0
  • Come Away (2020)

    A fost odată...

    Înainte ca Alice să pornească către Țara Minunilor, și Peter sa devină Peter Pan, ei au împărțit același cămin, având părinți comuni.

    Regia: Brenda Chapman
    10 1
    5.7
  • The One and Only Ivan (2020)

    Unicul și inegalabilul Ivan

    Gorila Ivan (Sam Rockwell) încearcă să-și recompună trecutul din frânturile pe care și le amintește cu ajutorul neprețuit al elefantului Stella (Angelina Jolie), cu care plănuiește și evadarea din captivitate.

    Regia: Thea Sharrock
    28 3
    6.6
  • Maleficent: Mistress of Evil (2019)

    Maleficent: Suverana Răului

    La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează.

    Regia: Joachim Rønning
    243 13
    6.6
  • După ce a scăpat Valea Liniştită de maleficul Lord Shen, paşnicul şi mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale. Dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară ameninţare supranaturală

    Regia: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson
    51 1
    7.1
  • By the Sea (2015)

    Pe malul mării

    By the Sea îşi desfăşoară acţiunea pe la mijlocul anilor ’70, în Franţa. În centrul poveştii se află Vanessa, o fostă dansatoare, şi Roland (Pitt), un scriitor american. Călătorind împreună prin Franţa, cei doi pare că se înstrăinează pe zi ce trece

    Regia: Angelina Jolie
    13 5
    5.3
  • Maleficent (2014)

    Frumoasa Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o trădare face inima zânei să se transforme în piatră.

    Regia: Robert Stromberg
    158 12
    6.9
  • Regia: Tony Leondis
    1 1
    6.8
  • Po trăiește acum o viață liniștită, cunoscut ca legendarul luptător dragon. Alături de maeștrii în artele marțiale Cei Cinci Furioși, protejează Valea de orice pericol, doar că pacea este amenințată de un villain care vrea sa cucereasca China.

    Regia: Jennifer Yuh Nelson
    43 0
    7.2
  • The Tourist (2010)

    Turistul

    Jolie interpretează rolul unui agent Interpol care se folosește de un turist american în încercarea de a prinde un criminal alături de care a trăit o poveste de dragoste în trecut.

    Regia: Florian Henckel von Donnersmarck
    44 1
    6.0
  • Regia: Tim Johnson
    2 0
    6.7
  • Salt (2010)

    Sare

    O agentă CIA este bănuită a fi agent rus infiltrat. Femeia, cu proprii colegi pe urmele sale, va trebui să reziste singură împotriva tuturor pentru a nu fi capturată de guvern, pentru a-și proteja familia și a-și dovedi nevinovăția.

    Regia: Phillip Noyce
    82 5
    6.4
  • Changeling (2008)

    Schimbul

    O mamă află cu disperare că fiul ei a dispărut. Autoritățile dau de urma copilului. Ziua când acesta se întoarce acasă ar trebui să fie cea mai fericită din viața mamei, numai că ea își dă seama că s-a produs o greșeală: copilul nu este fiul ei.

    Regia: Clint Eastwood
    36 0
    7.8
  • Kung Fu Panda (2008)

    În Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar într-un restaurant de tăieței, care este înnebunit după kung fu, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport.

    Regia: Mark Osborne, John Stevenson
    35 0
    7.6