Filmele și serialele cu Angie Harmon

  • Angie Harmon

    Angie Harmon

    51 de ani
    Data nașterii: 10.08.1972
    Locul nașterii: Highland Park, Texas, USA
  • Rizzoli & Isles (2010)

    Jane și Maura: Detectivi în Boston

    Scenariul: Janet Tamaro
    33 0
    7.6
  • Living Proof (2008)

    Dovada vie

    Dennis Slamon (Harry Connick Jr.) dezvoltă un medicament despre care crede că va deveni un tratament revoluționar împotriva cancerului la sân. Atunci când fondurile pentru proiect îi sunt retrase, el trebuie să găsească alte modalități de finanțare.

    Regia: Dan Ireland
    0 0
    6.8
  • Patru femei: un detectiv criminalist, un medic legist, un reporter si un avocat lucreaza impreuna pentru a rezolva cazuri de crima. Filmul este inspirat dintr-un roman al lui James Patterson.

    Scenariul: Elizabeth Craft, Sarah Fain
    1 0
    7.1
  • Glass House: The Good Mother (2006)

    Casa de sticlă 2

    Angie Harmon (Serialul TV “Law & Order”) joaca in acest thriller plin de suspans GLASS HOUSE: THE GOOD MOTHER, alaturi de Joel Gretsch (The Legend of Bagger Vance), Jordan Hinson (Dumping Ground) si Bobby Coleman (Must Love Dogs). Dupa ce isi...

    Regia: Steve Antin
    3 0
    5.5
  • End Game (2006)

    Joc final

    Alex (Cuba Gooding Jr.), unul din agenţii de top din cadrul Serviciilor Secrete americane, se afla la post atunci când preşedintele a fost asasinat. Hăituit de propria conştiinţă, face echipă cu reportera Kate pentru a descoperi adevărul.

    Regia: Andy Cheng
    25 0
    5.1
  • Seraphim Falls (2006)

    Cascada Seraphim

    Sangeroasa povestire avand ca fundal decorul dezolant lasat in urma de Razboiul Civil, "Seraphim Falls" spune povestea singuraticului Gideon, smuls din linistita sa viata de un glonte care se infige in zapada la cativa centimetri de crestetul sau.

    Regia: David Von Ancken
    35 0
    6.6
  • The Deal (2005)

    Afacerea

    America este in razboi, iar criza petrolulului este din ce in ce mai acuta. Tom Grover, un analist de pe Wall Street accepta sa medieze o afacere intre un cartel rusesc al petrolului si cel mai important client al firmei la care lucreaza, condusa...

    Regia: Harvey Kahn
    0 0
    5.0
  • Fun with Dick and Jane (2005)

    Distracție cu Dick și Jane

    In aceasta comedie romantica produsa de Columbia Pictures "Fun with Dick and Jane" / "Distractie cu Dick si Jane", Dick (Jim Carrey) si Jane (T

    Regia: Dean Parisot
    24 0
    6.2
  • Agent Cody Banks (2003)

    Agentul Cody Banks

    Cody Banks (Frankie Muniz) pare adolescentul tipic

    Regia: Harald Zwart
    9 1
    5.1
  • Good Advice (2001)

    Sfat bun

    Un investitor bancar pierde toate bunurile pe care le avea... in urma acestei intamplari nefericite, el va trebui sa descopere ce este mai important in viata.

    Regia: Steve Rash
    13 4
    6.2
  • Batman Beyond: Return of the Joker (2000)

    Batman: Întoarcerea lui Joker

    Terry McGinnis a preluat de la Bruce Wayne, care îmbătrânește, responsabilitățile lui Batman, care trebuie să continue lupta împotriva infracțiunilor.

    Regia: Curt Geda
    5 0
    7.7
  • Lawn Dogs (1997)

    Inocenta periculoasa

    Inocenta copilariei este un "lux" periculos, pe care nu toti copiii si-l pot permite. Devon, o tanara domnisoara nu pune pret pe aparentele dupa care se ghideaza familia si vecinii pe care ii are in cocheta suburbie in care s-au mutat de curand,...

    Regia: John Duigan
    4 0
    7.4