Filmele și serialele cu Angourie Rice

  • Angourie Rice

    Angourie Rice

    23 de ani
    Data nașterii: 01.01.2001
    Locul nașterii: Sydney, New South Wales, Australia
  • Scenariul: Laura Dave, Josh Singer
    34 4
    6.5
  • Honor Society (2022)

    Regia: Oran Zegman
    43 7
    6.5
  • Senior Year (2022)

    Ultimul an de liceu

    Filmul spune povestea lui Stephanie, cea mai populară fată din liceul ei. Ea este căpitanul echipei de majorete, se întâlnește cu fundașul formației de fotbal american și este pe cale să devină regina balului. Fetele vor să fie ea, iar băieții vor...

    Regia: Alex Hardcastle
    17 3
    5.5
  • Mare of Easttown (2021)

    Crima din Easttown

    Un detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania investighează o crimă în timp ce viața ei se destramă. Serialul explorează partea întunecată a unei comunități și examinează modul în care familia și tragediile din trecut pot defini prezentul.

    Scenariul: Brad Ingelsby
    93 7
    8.4
  • Spider-Man: Far from Home (2019)

    Omul-Păianjen: Departe de casă

    Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).

    Regia: Jon Watts
    277 35
    7.4
  • Ladies in Black (2018)

    Doamnele în negru

    Adaptare a romanului cu același nume, semnat de Madeleine St John, Ladies in Black este o dramedie delicată despre viețile câtorva angajate ale unui magazin universal din Sydney-ul sfârșitului anilor '50.

    Regia: Bruce Beresford
    35 4
    6.7
  • Every Day (2018)

    Zi după zi

    Rhiannon se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume "A", care ocupă în fiecare zi corpul unui alt adolescent. Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi.

    Regia: Michael Sucsy
    56 4
    6.4
  • The Beguiled (2017)

    Ademenitul

    În timp ce se dezlănțuie Războiul Civil, Seminarul Doamna Martha Farnsworth pentru tinere este la adăpost de lumea exterioară, până în ziua în care un soldat rănit al Uniunii este descoperit în apropiere și luat în îngrijire. În timp ce prezența...

    Regia: Sofia Coppola
    67 12
    6.3
  • The Nice Guys (2016)

    Super băieți

    Acţiunea filmului are loc în Los Angeles în anii ’70, când nepriceputul detectiv Holland March şi bătăuşul Jackson Healy trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva cazul unei fete dispărute. Investigaţiile duc spre o conspiraţie la nivel înalt

    0 0
    7.4
  • Walking with Dinosaurs 3D (2013)

    Pe urmele dinozaurilor

    Pe urmele dinozaurilor însoţeşte un pui de pachirinozaur, Patchi, de la naştere până la maturitate, explorând lupta pentru supravieţuire, confruntările pentru supremaţie şi necesitatea unei continue adaptări la mediul înconjurător.

    Regia: Barry Cook, Neil Nightingale
    9 0
    5.2