Filmele și serialele cu Angourie Rice

 • Angourie Rice

  Angourie Rice

  22 de ani
  Data nașterii: 01.01.2001
  Locul nașterii: Sydney, New South Wales, Australia
 • Scenariul: Laura Dave, Josh Singer
  32 4
  6.5
 • Honor Society (2022)

  Regia: Oran Zegman
  42 7
  6.5
 • Senior Year (2022)

  Ultimul an de liceu

  Filmul spune povestea lui Stephanie, cea mai populară fată din liceul ei. Ea este căpitanul echipei de majorete, se întâlnește cu fundașul formației de fotbal american și este pe cale să devină regina balului. Fetele vor să fie ea, iar băieții vor...

  Regia: Alex Hardcastle
  17 3
  5.5
 • Mare of Easttown (2021)

  Crima din Easttown

  Un detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania investighează o crimă în timp ce viața ei se destramă. Serialul explorează partea întunecată a unei comunități și examinează modul în care familia și tragediile din trecut pot defini prezentul.

  Scenariul: Brad Ingelsby
  89 7
  8.4
 • Spider-Man: Far from Home (2019)

  Omul-Păianjen: Departe de casă

  Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).

  Regia: Jon Watts
  275 34
  7.4
 • Ladies in Black (2018)

  Doamnele în negru

  Adaptare a romanului cu același nume, semnat de Madeleine St John, Ladies in Black este o dramedie delicată despre viețile câtorva angajate ale unui magazin universal din Sydney-ul sfârșitului anilor '50.

  Regia: Bruce Beresford
  35 4
  6.7
 • Every Day (2018)

  Zi după zi

  Rhiannon se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume "A", care ocupă în fiecare zi corpul unui alt adolescent. Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi.

  Regia: Michael Sucsy
  55 4
  6.4
 • The Beguiled (2017)

  Ademenitul

  În timp ce se dezlănțuie Războiul Civil, Seminarul Doamna Martha Farnsworth pentru tinere este la adăpost de lumea exterioară, până în ziua în care un soldat rănit al Uniunii este descoperit în apropiere și luat în îngrijire. În timp ce prezența...

  Regia: Sofia Coppola
  67 12
  6.3
 • Walking with Dinosaurs 3D (2013)

  Pe urmele dinozaurilor

  Pe urmele dinozaurilor însoţeşte un pui de pachirinozaur, Patchi, de la naştere până la maturitate, explorând lupta pentru supravieţuire, confruntările pentru supremaţie şi necesitatea unei continue adaptări la mediul înconjurător.

  Regia: Barry Cook, Neil Nightingale
  9 0
  5.2