Filmele și serialele cu Angus Sampson

  • Angus Sampson

    Angus Sampson

    45 de ani
    Data nașterii: 12.02.1979
    Locul nașterii: Australia
  • Koala Man (2023)

    Omul Koala

    Scenariul: Michael Cusack, Dan Hernandez, Benji Samit
    1 0
    6.8
  • The Lincoln Lawyer (2022)

    Avocatul din limuzină

    Mickey Haller, un avocat redutabil care a rămas pe tușă după un accident, vrea să-și relanseze cariera, dar și Lincolnul său inconfundabil, cu un caz de crimă.

    Scenariul: David E. Kelley, Ted Humphrey
    32 0
    7.7
  • Nightflyers (2018)

    O producţie Syfy, serialul se bazează pe o povestire a lui George R.R. Martin şi descrie aventurile terifiante ale echipajului unei expediţii stelare ce ar trebui să realizeze primul contact cu o rasă extraterestră.

    Scenariul: Jeff Buhler
    31 8
    5.9
  • Winchester (2018)

    Winchester: Casa spiritelor

    Moștenitoare a unui imperiu al armelor de foc, Sarah Winchester creadă că este bântuită de sufletele celor uciși de flintele marca Winchester. Așa ajunge să construiască uriașa și misterioasa casă Winchester, a cărei menire doar ea o înțelege.

    Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
    70 5
    5.4
  • Insidious: The Last Key (2018)

    Insidious: Ultima cheie

    Tulburată o viață întreagă de spirite blocate în "the Further", tărâmul dintre lumea celor vii și a celor morți, Elise își duce oaspeții într-o călătorie, printr-un portal, unde va lupta cu cele mai degenerate și intimidante ființe supranaturale.

    Regia: Adam Robitel
    90 17
    5.7
  • Benji (2018)

    Benji (2018) urmărește povestea unui cățel orfan, Benji, și a doi copii capricioși din New Orleans, Carter și Frankie, care leagă o prietenie autentică cu tenacele cățel.

    Regia: Brandon Camp
    44 0
    6.3
  • Shut Eye (2016)

    Șarlatanul

    Charlie e un șarlatan care gestionează mai multe săli unde se ghicește în globuri de cristal sau se interpretează vise. Totul până când iubitul furios al unui client îl lovește în cap în timpul unei ședințe și lucrurile iau o turnură dubioasă.

    Scenariul: Leslie Bohem
    17 1
    7.3
  • Insidious: Chapter 3 (2015)

    Insidious: Capitolul 3

    Un prequel plasat înaintea bântuirii familiei Lambert, care dezvăluie cum înzestratul medium Elise Rainier este de acord să-și folosească abilitatea de a contacta morții ca să ajute o adolescentă vânată de o entitate supranaturală periculoasă

    Regia: Leigh Whannell
    32 4
    6.1
  • The Mule (2014)

    Cărăușul

    Un bărbat urmează să introducă droguri din Thailanda în Australia, ascunzându-le în propriul stomac. Când e prins la vamă, refuză să recunoască, așa că rămâne în custodie până când nu va mai putea ține ascunse narcoticele.

    Regia: Angus Sampson, Tony Mahony
    3 0
    6.3
  • Insidious: Chapter 2 (2013)

    Insidious: Capitolul 2

    Familia Lambert (Patrick Wilson și Rose Byrne) încearcă să descopere secretul din copilărie care i-a lăsat conectați la lumea spiritelor

    Regia: James Wan
    22 1
    6.5
  • Insidious (2010)

    Soții Josh și Renai se mută împreună cu cei trei copii ai lor într-o frumoasă casă veche în stil victorian, însă, înainte de a avea timp să își despacheteze toate obiectele de uz casnic, evenimente bizare încep să se petreacă în jurul lor. Fiul...

    Regia: James Wan
    31 4
    6.8
  • Regia: Alister Grierson
    7 0
    6.1
  • Fat Pizza (2003)

    Regia: Paul Fenech
    3 1
    5.6
  • O legenda din secolul XIX spune ca exista o femeie careia copilasii ii pot duce dintii de lapte cazuti si primesc in schimb o moneda de aur. Pe cand era baietel, Kyle (Chaney Kley) pretindea ca, la un moment dat, s-a trezit accidental din somn si...

    Regia: Jonathan Liebesman
    6 1
    5.0