Filmele și serialele cu Anjelica Huston

  • Anjelica Huston

    Anjelica Huston

    72 de ani
    Data nașterii: 08.07.1951
    Locul nașterii: Santa Monica, California, USA
    Oscaruri:
  • Regia: Ben Cookson
    25 2
    6.0
  • Arctic Dogs (2019)

    Cățeii arctici: Cursă pe zăpadă

    Swifty (Jeremy Renner), o vulpe polară, visează să devină Top Dog, adică să intre în elita curierilor husky. Ca să își demonstreze abilitățile de câine de top, Swifty pornește în misiunea de a livra în timp record un colet către o locație secretă.

    Regia: Aaron Woodley
    3 0
    4.8
  • John Wick: Chapter 3 (2019)

    John Wick 3: Război total

    Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense este pe urmele lui.

    Regia: Chad Stahelski
    443 52
    7.4
  • Trouble (2017)

    Regia: Theresa Rebeck
    2 1
    4.5
  • Smash (2012)

    Smash e un serial despre un musical. Sau despre doua tinere talentate - Karen Cartwright şi Ivy Lyn - ce îşi doresc rolul principal din muzicalul despre viaţa lui Marilyn Monroe. Sau despre o producătoare, Eileen Rand, care trece printr-un divorţ...

    Scenariul: Theresa Rebeck
    0 0
    7.7
  • 50/50 (2011)

    Adam are 27 de ani și este editor de programe radio. Este diagnosticat cu o formă rară de cancer. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihoterapeutei lui, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață.

    Regia: Jonathan Levine
    11 1
    7.6
  • When in Rome (2010)

    Amor la Roma

    Când sora ei o anunță că se mărită cu un italian, Beth este sceptică, dar lasă totul la o parte și pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aștepta să părăsească New Yorkul, fiind dezamăgită de ce a avut parte până acum din punct de vedere sentimental.

    Regia: Mark Steven Johnson
    14 2
    5.5
  • Tinker Bell (2008)

    Clopoțica

    Plăsmuită din râsul unui copil, Clopoțica e purtată de o păpădie în Valea Ielelor, acolo unde zânele pregătesc sosirea primăverii! Clopoțicăi i s-a hărăzit darul meșteșugului și ar trebui să rămână în Valea Ielelor, dar ea și-ar dori altceva

    Regia: Bradley Raymond
    10 0
    6.7
  • Choke (2008)

    Sufocare

    Victor, a cărui dependenţă de sex uimeşte orice psihiatru, are dificultăţi în a-şi mai ţine mama într-o clinică foarte costisitoare. Pentru a face rost de bani, Victor adoptă o metoda cel puţin neobişnuită: se îneacă în restaurante şi se lasă salvat.

    Regia: Clark Gregg
    1 0
    6.4
  • The Darjeeling Limited (2007)

    Un tren numit Darjeeling

    Dupa ce le moare tatal, trei frati pleaca intr-o calatorie in India, unde iau celebrul Darjeeling Limited. Socul cultural ii expune pe cei trei la o multime de aventuri in aceasta comedie dramatica.

    Regia: Wes Anderson
    8 0
    7.2
  • Covert One: The Hades Factor (2006)

    Inamicul nevazut 1

    Colonelul Jonathan Smith, fost agent special si specialist in boli contagioase, lucreaza pentru “Covert One”, o agentie secreta americana a carei misiune este sa lupte impotriva coruptiei si conspiratiilor care au loc la cele mai inalte niveluri...

    3 0
    5.7
  • Art School Confidential (2006)

    Școala secretă de arte

    Tanarul artist Jerome Platz (Max Minghella) scapa de liceu si ajunge intr-o mica scoala de arte, pe Coasta de Est. Aici, ambitia copilaroasa a tanarului boboc este sa devina cel mai mare artist din lume, precum eroul sau, Picasso.

    Regia: Terry Zwigoff
    2 0
    6.3
  • Seraphim Falls (2006)

    Cascada Seraphim

    Sangeroasa povestire avand ca fundal decorul dezolant lasat in urma de Razboiul Civil, "Seraphim Falls" spune povestea singuraticului Gideon, smuls din linistita sa viata de un glonte care se infige in zapada la cativa centimetri de crestetul sau.

    Regia: David Von Ancken
    35 0
    6.6
  • Material Girls (2006)

    Săracele fete bogate

    Tanzie si Ava Marchetta sunt ”Saracele fete bogate”. Doua surori instarite, care au avut dintotdeauna tot ce au dorit. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand compania familiei se confrunta cu un scandal monstruos, care duce la faliment.

    Regia: Martha Coolidge
    3 0
    3.9
  • Iron Jawed Angels (2004)

    Îngeri de oțel

    Tineri activisti isi pun viata in pericol pentru a ajuta femeile din America sa aiba dreptul sa voteze.

    Regia: Katja von Garnier
    3 0
    7.4