Filmele cu Ann Cusack

  • Ann Cusack

    Ann Cusack

    62 de ani
    Data nașterii: 22.05.1961
    Locul nașterii: Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Regia: Barbara Topsøe-Rothenborg
    1 0
    5.5
  • Ace Ventura: Pet Detective Jr. (2009)

    Ace Ventura Junior

    "Voi încerca să mă port normal”, promite Ace Ventura, un puști în vârstă de doar 12 ani. Ar fi foarte bine, numai că normal pt el este să găsească boi pierduți, pisici răpite, sau aligatori scăpați și să creeze haos la fiecare minut. Ca și tatăl...

    Regia: David Mickey Evans
    3 0
    2.1
  • The Neighbor (2007)

    Vecina

    Regia: Eddie O'Flaherty
    0 0
    5.4
  • O drama sinistra ce ni-l aseaza sub ochi pe Finn, un profesor introvertit de limba engleza, care, aflat la marginea prapastiei numita "criza de la mijlocul vietii", devine vanzator ambulant de enciclopedii in micul lui oras...

    Regia: Aaron J. Wiederspahn
    0 0
    6.3
  • Fatal Contact: Bird Flu in America (2006)

    America în carantină

    A inceput cu un singur om, dar ar putea sa fie sfarsitul omenirii. Un barbat este infectat cu gripa aviara. In corpul lui virusul sufera niste transformari si devine transmisibil de la om la om. Iar boala, incurabila si fatala.

    Regia: Richard Pearce
    1 2
    4.8
  • Accepted (2006)

    Acceptat

    Bartleby, care a fost respins de toate facultățile la care s-a înscris, decide să înființeze una fictivă pentru a-și păcăli părinții. Înșelătoria funcționează prea bine și tot mai mulți tineri încep să se înscrie la școala lui.

    Regia: Steve Pink
    6 0
    6.4
  • Stigmata (1999)

    Cand Vaticanul afla de ciudata poveste a unei femei, Frankie, pe trupul careia apar din senin semne asemanatoare crucificarii, parintele Kiernan este delegat sa cerceteze cazul. Insa situatia este mult complicata de faptul ca Frankie este atee.

    Regia: Rupert Wainwright
    23 1
    6.2
  • Multiplicity (1996)

    Un bărbat multiplicat

    In aceasta comedie scrantita, Michael Keaton e Doug Kinney, un barbat cu prea multe pe cap si prea putin timp. De fiecare data cand simte ca e pe cale sa clacheze din cauza tensiunii, temperamentul sau explodeaza cu rezultate dezastruoase.

    Regia: Harold Ramis
    3 0
    6.1
  • Tank Girl (1995)

    Stăpânii apei

    În anul 2033, întreaga scoarţă terestră este un imens deşert. În aceste condiţii trăiesc Rebecca şi prietenii ei, toată rezerva de apă fiind controlată de Water and Power. Dar aceasta nu este cel mai rău lucru care se poate întâmpla...

    Regia: Rachel Talalay
    6 1
    5.4
  • A League of Their Own (1992)

    Liga feminină de baseball

    In timp ce al Doilea Razboi Mondial era in plina desfasurare, unul dintre putinii barbati neincorporati, Jimmy Dugan, cam betivan, dar cu un suflet mare, pune pe picioare o echipa de baseball formata numai din femei, asumandu-si functia de manager.

    Regia: Penny Marshall
    16 0
    7.3