Filmele cu Ann Magnuson

  • Ann Magnuson

    Ann Magnuson

    68 de ani
    Data nașterii: 04.01.1956
    Locul nașterii: Charleston, West Virginia, U.S
  • One More Time (2015)

    Încă o dată, cu pasiune

    Candva un canteret celebru, Paul Lombard isi petrece timpul amintindu-si zilele de glorie. Viata lui se complica atunci când fiica sa Jude ajunge la el fiind in cautarea unui loc unde să rămână.

    Regia: Robert Edwards
    2 1
    5.0
  • The United States of Leland (2003)

    Statele Unite ale lui Leland

    La doar 16 ani, Leland, un tânăr dezorientat și pesimist, comite o crimă fără sens care șochează întreaga comunitate. Ajuns după gratii, într-o închisoare pentru delincvenți juvenili, Leland se împrietenește cu dascălul închisorii, Pearl Madison

    Regia: Matthew Ryan Hoge
    3 1
    7.0
  • Panic Room (2002)

    Camera de panică

    Meg (Jodie Foster) și fiica ei Sarah (Kristen Stewart) se mută într-o casă mare, veche, dotată cu o cameră de refugiu, neștiind cât de repede vor avea nevoie de ea. 3 bărbați pun la cale o pătrundere prin efracție în toiul nopții.

    Regia: David Fincher
    24 0
    6.8
  • Glitter (2001)

    Strălucire

    Chiar daca exista multe asemanari intre Mariah Carey si Billie Frank, Stralucire nu este un film autobiografic, ci povestea unei fete talentate dintr-un orfelinat si care ajunge sa-si implineasca visul de a canta pe scena de la Madison Square Garden.

    Regia: Vondie Curtis-Hall
    1 0
    2.4
  • The Caveman's Valentine (2001)

    Profetul din grotă

    EL CUNOASTE UN ADEVAR INFRICOSATOR! Acest thriller incitant ne prezinta un erou ciudat si enigmantic: Romulus Ledbetter (Samuel L.Jackson). Acesta a fost in trecut un familist devotat si un pianist plin de talent. Acum este un schizofenic...

    Regia: Kasi Lemmons
    5 0
    5.8
  • Small Soldiers (1998)

    Soldați mici

    Incercand sa lanseze pe piata doua serii noi de jucarii, cu o tehnologie de ultima ora, Alan e foarte aproape de a declansa o revolutie cu efecte incalculabile in micul univers al jucariilor.

    Regia: Joe Dante
    4 0
    6.2
  • Still Breathing (1997)

    Fata din vis

    Conform traditiei incepute de tatal si bunicul sau, Fletcher McBracken, tanar artist nonconformist, are o viziune cu o frumoasa bruneta despre care-si inchipuie ca este iubirea vietii lui.

    Regia: James F. Robinson
    3 0
    6.5
  • The Munsters' Scary Little Christmas (1996)

    Craciunul Monstrilor

    Regia: Ian Emes
    0 0
    4.9
  • Before and After (1996)

    Înainte și după

    Un cuplu se confrunta cu efectele faptului ca fiul lor este acuzat de uciderea propriei iubite...

    Regia: Barbet Schroeder
    20 1
    6.1
  • Love at Large (1990)

    Afaceri încurcate

    Frumoasa miss Dolan se teme pentru viaţa sa şi-l angajează pe detectivul particular Harry Dobbs să-l urmărească pe iubitul ei. Harry începe investigaţia şi are surpriza să descopere că bărbatul are două identităţi diferite.

    Regia: Alan Rudolph
    6 0
    5.7
  • Making Mr. Right (1987)

    Iubitul meu android

    Între pereţii de metal strălucitor ai corporaţiei Chemtech din Florida, doctorul Peters a creat primul android programat să suporte rigorile din spaţiul cosmic. Androidul, Ulysses, a fost proiectat de doctorul Peters după chipul şi asemănarea sa.

    Regia: Susan Seidelman
    4 0
    5.5
  • The Hunger (1983)

    Foamea

    Miriam, o printesa egipteana nemuritoare, isi mentine tineretea, sacrificand pe cei pe care ii iubeste. John, unul dintre iubitii ei, incearca sa se salveze si cere ajutorul unei cunoscute doctorite, Sarah Roberts. Neincrezatoare, Sarah incearca...

    Regia: Tony Scott
    11 0
    6.6