Filmele cu Anna Bonaiuto

  • Anna Bonaiuto

    Anna Bonaiuto

    74 de ani
    Data nașterii: 28.01.1950
    Locul nașterii: Latisana, Friuli-Venezia Giulia, Italy
  • Blackout Love (2021)

    O iubire din trecut

    Valeria știe exact ce o să facă cu viața ei. Ea trece de la un bărbat la altul, fără să privească în urmă. Dar într-o zi, totul se schimbă: Marco, fostul ei iubit, care s-a despărțit de ea în urmă cu un an, reapare în viața sa.

    Regia: Francesca Marino
    1 1
    5.4
  • Regia: Ferzan Özpetek
    14 3
    5.8
  • Il divo (2008)

    Il Divo prezinta portretul legendarului si longevivului politician italian Giulio Andreotti, de 88 de ani, fost prim-ministru, senator pe viata si trecut printr-un proces in care era acuzat de legaturi cu Mafia si uciderea unui ziarist.

    Regia: Paolo Sorrentino
    6 0
    7.2
  • The Girl by the Lake (2007)

    Fata de lângă lac

    Un orasel idilic si linistit de la munte devine locul unei investigatii dupa ce pe tarmul unui lac din apropiere este gasit cadavrul unei fete.

    Regia: Andrea Molaioli
    3 0
    6.5
  • My Brother Is an Only Child (2007)

    Fratele meu este fiu unic

    Irascibil si exploziv, Accio le face numai necazuri parintilor. In schimb, fratele lui, carismaticul Manrico, e iubit de toata lumea si e, se pare, nu mai putin periculos... Intr-un mic orasel italian, cei doi frati traiesc intr-o confruntare...

    Regia: Daniele Luchetti
    0 0
    7.0
  • The Postman (1994)

    Poștașul

    Exilat din motive politice, poetul chilian Pablo Neruda se stabileste, pentru o vreme, intr-o mica insula italiana. Pentru ca primeste un numar impresionant de scrisori, el are nevoie de un postas, care sa i le aduca. Ramas somer, pescarul Mario...

    Regia: Massimo Troisi, Michael Radford
    Oscar-uri:
    20 1
    7.8