Filmele și serialele cu Anna Chlumsky

  • Anna Chlumsky

    Anna Chlumsky

    43 de ani
    Data nașterii: 03.12.1980
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Inventing Anna (2022)

    Inventând-o pe Anna

    Antreprenoare sau escroacă? O reporteriță investighează povestea Annei Delvey, care a convins elitele newyorkeze că este o moștenitoare din Germania.

    Scenariul: Shonda Rhimes
    9 3
    6.9
  • The End of the Tour (2015)

    Sfârșitul turului

    Acest film prezinta cele cinci zile din 1996 în care reporterul David Lipsky (Jesse Eisenberg) de la Rolling Stone și le-a petrecut cu David Foster Wallace (Jason Segel) după publicarea operei sale fundamentale „Infinite Jest”

    Regia: James Ponsoldt
    0 1
    7.2
  • Veep (2012)

    Vicepreședinta

    Fosta doamnă senator Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) a acceptat oferta de a fi vicepreşedinta Statelor Unite. Această funcţie nu este deloc aşa cum şi-ar fi dorit ci, mai degrabă, aşa cum a fost avertizată că va fi. Serialul o urmăreşte pe...

    Scenariul: Armando Iannucci
    12 2
    8.4
  • The Pill (2011)

    Îngrijorat că a lăsat-o pe libertina Mindy însărcinată după o aventură de-o noapte, Fred pretinde că e îndrăgostit de ea pentru a rămâne în apropierea ei în următoarele douăsprezece ore şi a se asigura că ia cele două "pastile de doua zi"

    Regia: J.C. Khoury
    1 0
    5.4
  • 12 Men of Christmas (2009)

    Calendarul

    E.J. Baxter din NY ajunge în Montana pentru a promova un calendar, după ce a fost trădată de șefa și de logodnicul ei. Din nefericire, problemele legate de dragoste sunt aceleași și în sălbăticie, ca și în marele oraș.

    Regia: Arlene Sanford
    3 1
    5.5
  • The Good Guy (2009)

    Bărbatul potrivit

    Fiind implicat într-o relație amoroasă cu frumoasa și ambițioasa newyorkeză Beth Vest, norocosul Tommy face greșeala de a-l lua sub aripa lui ocrotitoare pe aparent neajutoratul său coleg de serviciu, Daniel Seaver

    Regia: Julio DePietro
    4 1
    5.8
  • In the Loop (2009)

    Scuze, am pornit războiul

    O satiră la adresa politicii și relațiilor diplomatice dintre doi mari jucatori: SUA și Marea Britanie. Președintele SUA și premierul britanic doresc începerea unui nou război în Orientul Mijlociu din care să câștige ambele părți.

    Regia: Armando Iannucci
    7 4
    7.4
  • Blood Car (2007)

    In viitorul apropiat benzina a ajuns la preturi astronomice. Un barbat ia decizia sa gaseasca o alta sursa de combustibil. Aceasta sursa se combustibil alternativa se dovedeste a fi sangele. Dar nu orice fel de sange… numai sangele uman!

    Regia: Alex Orr
    0 1
    5.2
  • My Girl 2 (1994)

    Fata mea 2

    Vada Sultenfuss intra in vacanta si are o tema: sa scrie un eseu despre o persoana pe care o admira, dar pe care nu a intalnit-o niciodata. Se hotaraste sa scrie despre mama sa, dar isi da seama ca stie prea putine lucruri despre aceasta.

    Regia: Howard Zieff
    3 0
    5.3
  • My Girl (1991)

    Primul sărut

    Vada Sultenfuss, o adolescentă obsedată de moarte, se înscrie la cursurile de vara pentru a-și impresiona profesorul de literatură, de care este îndrăgostită în secret

    Regia: Howard Zieff
    16 3
    6.9