Filmele și serialele cu Anna Faris

 • Smiley Face (2007)

  Jane și brioșele buclucașe

  Regia: Gregg Araki
  2 2
  5.7
 • Mama's Boy (2007)

  Băiatu' mamei

  Jeffrey are 29 de ani si tot cu mama lui locuieste. N-are nici cel mai mic chef sa plece, dar confortabila lui lume se da peste cap cand teritoriul ii este invadat de noul iubit al mamei sale.

  Regia: Tim Hamilton
  1 0
  5.2
 • My Super Ex-Girlfriend (2006)

  Fosta mea super-prietenă

  Cand un tip obisnuit se desparte de prietena, realizeaza ca a facut cea mai mare greseala a vietii lui! Ea se dovedeste a fi un super erou cu puteri extraordinare. Viata lui va deveni un complet balamuc din acest moment.

  Regia: Ivan Reitman
  28 1
  5.1
 • Scary Movie 4 (2006)

  Comedie de groază 4

  Acest film va parodia oficial filmele horror/thriller/action/drama Saw, Saw II, The Village, The Grudge, War of the Worlds, Million Dollar Baby, cu o scurta referire la National Treasure. Inceputul este parodierea lui Saw.

  Regia: David Zucker
  22 3
  5.1
 • Southern Belles (2005)

  Frumoasele Sudului

  Bell şi Belle vor să scape de viaţa monotonă din orăşelul natal şi plănuiesc o plecare de zile mari spre Atlanta. În momentul în care cred ca nu le mai poate sta nimic în cale, Bell de îndrăgosteşte de un poliţist chipeş, Rhett Butler.

  Regia: Paul S. Myers, Brennan Shroff
  0 0
  5.6
 • Waiting... (2005)

  Așteptând...

  La restaurantul Shenaniganz, chelnerii sunt preocupați de bârfa fără sfârșit, de plângeri despre clienți, și de răzbunări pe cei care sunt foarte nepoliticoși. Mitch, un timid nou angajat, are ocazia de a afla "jocurile" practicate de colegii sai.

  Regia: Rob McKittrick
  13 3
  6.7
 • Just Friends (2005)

  Prieteni și atât

  Chris Brander a fost întotdeauna prieten cu Jamie Palamino, dar acum este timpul să decidă care va fi pasul următor în relaţia lor. Dezamăgit de refuzul acesteia, Chris va pleca din oraş şi va deveni un cunoscut producător muzical.

  Regia: Roger Kumble
  26 3
  6.2
 • Lost in Translation (2003)

  Rătăciți printre cuvinte

  Bob Harris și Charlotte sunt doi americani în Tokyo. Bob este o vedetă de cinema care se află în oraș pentru a filma o reclamă la whiskey, în timp ce Charlotte este o tânără femeie care îl insoțește pe soțul ei, fotograful dependent de muncă.

  Regia: Sofia Coppola
  Oscar-uri:
  26 3
  7.7
 • Scary Movie 3 (2003)

  Comedie de groază 3

  Povestea o are in centru pe Cindy si noii sai prieteni in timp ce multe lucruri ciudate incep sa i se intample: aparitia unor cercuri misterioase in lanurile de porumb si casete video misterioase...

  Regia: David Zucker
  26 1
  5.5
 • May (2002)

  În mintea lui May

  Cand May era copil, era o fetita singuratica cu un defect la un ochi, fara prieteni, doar cu o papusa urata daruita de mama ei cu ocazia zilei de nastere. Cand a crescut, a ramas o femeie singuratica care lucra intr-un spital veterinar, asista...

  Regia: Lucky McKee
  5 1
  6.6
 • The Hot Chick (2002)

  Tipa fierbinte

  Rob Schneider a fost Gigolo. În ziua neagră de 13 decembrie, un blestem cade pe capul lui si îl transformă în ceea ce nu si-a închipuit niciodată, într-o FEMEIE.

  Regia: Tom Brady
  15 0
  5.5
 • Scary Movie 2 (2001)

  Comedie de Groază 2

  SCARY MOVIE 2 arunca o privire satirica asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar si asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparente sau Castelul bantuit.

  Regia: Keenen Ivory Wayans
  31 0
  5.3
 • Scary Movie (2000)

  Comedie de groază

  SCARY MOVIE, produsul unei vesele ticneli este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescentilor: ea nu lasa neparodiat niciun film de groaza sau de actiune, nicio comedie cu studenti si sex; nici macar parodiile nu-i scapa.

  Regia: Keenen Ivory Wayans
  28 3
  6.2