Filmele și serialele cu Annalise Basso

  • Annalise Basso

    Annalise Basso

    25 de ani
    Data nașterii: 02.12.1998
    Locul nașterii: St. Louis, Missouri, USA
  • Snowpiercer (2020)

    Expresul zăpezii

    Plasat la mai mult de 70 de ani după ce lumea a devenit un deșert înghețat, Snowpiercer prezintă povestea a ceea ce a mai rămas din umanitate: un grup de oameni aflat la bordul unui tren uriaș, mereu aflat în mișcare, care înconjoară Pământul.

    Scenariul: Graeme Manson, Josh Friedman
    381 13
    6.9
  • Nostalgia (2018)

    Nostalgie

    O dramă emoționantă despre nevoia de a găsi un sens în obiectele pe care le prețuim, filmul este un mozaic de povești interconectate construite în jurul temei centrale a pierderii și a memoriei.

    Regia: Mark Pellington
    1 3
    5.6
  • Slender Man (2018)

    Legenda lui Slender Man

    Într-un mic orăşel din Massachusetts, un grup de prietene parcurg un întreg ritual pentru a încerca să invoce legenda lui Slender Man. Când una dintre fete dispare în mod misterios, prietenele ei încep să creadă că ea a devenit ultima lui victimă.

    Regia: Sylvain White
    27 13
    3.3
  • Philip K. Dick's Electric Dreams (2017)

    Electric Dreams: The World of Philip K. Dick

    O antologie diversă de povești ambițioase și emoționante, inspirate de scurtele povești a lui Philip K Dick.

    80 11
    7.2
  • Ouija: Origin of Evil (2016)

    Ouija: Originea răului

    O văduvă introduce un nou număr în seria de mici înșelătorii cu care își câștigă banii. Odată cu noul truc, o forță cât se poate de reală se arată. Când fiica cea mică îi cade pradă, familia trebuie să înfrunte temeri inimaginabile pentru a o salva.

    Regia: Mike Flanagan
    24 1
    6.2
  • Captain Fantastic (2016)

    Căpitanul Fantastic

    Leslie și Ben hotărăsc să își crească cei șase copii departe de consumerismul modern, care pune accentul pe cantitate în loc de calitate sau necesitate, și să le ofere cea mai riguroasă educație fizică și intelectuală cu putință...

    Regia: Matt Ross
    26 2
    7.8
  • The Red Road (2014)

    Drumul roș

    Hotărât să acopere adevărul cu orice preț, jurământul lui Harold de a servi și apăra se duce de râpă în urma accidentului. Între timp, Kopus profită de ocazie ca să-l șantajeze pe Harold. Rachel își sfidează mama.

    Scenariul: Aaron Guzikowski
    7 1
    7.3
  • Oculus (2013)

    O femeie încearcă să-și scape fratele de la închisoare și să-i dovedească nevinovăția. El a fost acuzat și condamnat pentru crimă, dar sora lui vrea să demonstreze că acea moarte a fost cauzată de un fenomen supranatural

    Regia: Mike Flanagan
    13 1
    6.5
  • Standing Up (2013)

    Insula caprelor

    Protagoniștii acestui film sunt un băiat de 11 ani și o tânără de 12 ani care, fiind supuși la o glumă crudă de către camarazii unei tabără de vară, hotărăsc să fuga.

    Regia: D. J. Caruso
    4 0
    6.8
  • Love Takes Wing (2009)

    Pe aripile iubirii

    Actiunea are loc in nemarginita America, unde tanara vaduva Belinda Simpson (Sarah Jones), care este medic de meserie, soseste in oraselul Sikeston pentru a prelua functia de doctor al orasului.

    Regia: Lou Diamond Phillips
    4 0
    6.7