Filmele și serialele cu Anne Bancroft

 • Anne Bancroft

  Anne Bancroft

  Data nașterii: 17.09.1931
  Decedat: 06.06.2005 (73 de ani)
  Oscaruri:
 • Becoming Mike Nichols (2016)

  Viata lui Mike Nichols

  Viața apreciatului regizor/producător Mike Nichols este adusă la lumină în această conversație intimă cu prietenul și colegul lui, regizorul Jack O'Brien, într-unul dintre ultimele interviuri date de Nichols înainte de moartea lui.

  Regia: Douglas McGrath
  0 0
  7.1
 • Delgo (2008)

  Acest film de animatie se centreaza in jurul unui tanar aventurier pe nume Delgo. El trebuie sa isi adune toti prieteniiin conflictul dintre populatia terestra Lockni, care se ocupa cu intelegerea magiei pamantului si populatia zburatoare Nohrin.

  Regia: Marc F. Adler, Jason Maurer
  3 0
  4.3
 • The Roman Spring of Mrs. Stone (2003)

  O nouă primăvară

  Rămasă de curând văduvă, Karen Stone, cândva o actriţă celebră pe Broadway, se mută la Roma pentru a începe o existenţă nouă. Îl cunoaşte pe Paolo, un tânăr italian cu o slăbiciune pentru cravate de mătase şi femei bogate. Deşi conştientă ce...

  Regia: Robert Allan Ackerman
  2 0
  6.3
 • Heartbreakers (2001)

  Frângătoarele de inimi

  Max este fermecătoare, dar și vicleană. Se mărită cu diversi bogătasi de care divorteaza atunci când îi prinde că o înseală, pentru a câstiga bani de pe urma procesului. Are o complice, o altă femeie teribil de sexy, care să ademenească tinta...

  Regia: David Mirkin
  24 4
  6.2
 • Keeping the Faith (2000)

  Preotul, rabinul și fata

  Buni prieteni înca din copilarie, Jake si Brian sunt doi burlaci tineri, aratosi si plini de succes. Când Anna, prietena lor din adolescenta, acum o frumoasa femeie de afaceri, se reîntoarce în oras, ea reintra navalnic în vietile si inimile lor.

  Regia: Edward Norton
  13 0
  6.4
 • Up at the Villa (2000)

  Vila din Florenta

  In decorul fastuos al Florentei de la sfarsitul anilor '30, Mary, o vaduva englezoaica saraca, pe cale sa accepte casatoria cu un bogatas in varsta, intalneste doi barbati care ii vor schimba destinul.

  Regia: Philip Haas
  2 2
  6.0
 • Antz (1998)

  Furnicuțe

  Deloc incantat de sistemul de caste al coloniei de furnici, Z decide ca a sosit clipa schimbarii. Cu ajutorul prietenului sau, Weaver, o furnicuta soldat, Z purcede pe drumul sinuos care ar trebui sa duca spre inima printesei Bala.

  Regia: Eric Darnell, Tim Johnson
  13 2
  6.5
 • Great Expectations (1998)

  Marile speranțe

  Inspirat de romanul omonim al lui Charles Dickens, Great Expectations urmareste transformarea unui baiat deosebit intr-un adevarat barbat, o transformare puternic marcata de cativa oameni pe care tanarul ii intalneste inca din primii ani de viata.

  Regia: Alfonso Cuarón
  20 1
  6.8
 • Scenariul: Elizabeth Hirschhorn
  1 0
  8.3
 • Critical Care (1997)

  Situatie critica

  Regia: Sidney Lumet
  4 0
  5.9
 • G.I. Jane (1997)

  Ambitiosul proiect al senatoarei Lilian DeHaven (Anne Bancroft) de a introduce o femeie in programul de pregatire al trupelor de elita SEALS pare din start supus esecului. Locotenentul Jordan O’Neil (Demi Moore) este propusa.

  Regia: Ridley Scott
  23 0
  6.0
 • The Sunchaser (1996)

  Gonind spre soare

  Michael Reynolds, un tanar si extrem de bogat medic oncolog din Los Angeles, este preocupat mai mult de lux si rotunjirea contului din banca, decat de soarta pacientilor sai. Intr-o zi primeste in ingrijire un criminal condamnat in varsta de 16 ani.

  Regia: Michael Cimino
  4 0
  6.1
 • Malice (1993)

  Obsesii fatale

  Tracy e educatoare, Andy, profesor de liceu. Cei doi formeaza un cuplu fericit, pana cand in viata lor apare Jed, un vechi coleg de scoala al lui Andy, acum chirurg. Sotii il gazduiesc in casa lor, dar Tracy manifesta o violenta ostilitate fata de...

  Regia: Harold Becker
  13 1
  6.5
 • Point of No Return (1993)

  Punctul limită

  Point of No Return este un remake dupa faimosul film frantuzesc Nikita. De aceasta data, personajul principal feminin, Maggie este interpretat de Bridget Fonda. Pentru faptul ca, sub influenta drogurilor, Maggie a ucis cu sange rege un ofiter de...

  Regia: John Badham
  23 3
  6.1
 • Mr. Jones (1993)

  Dl. Jones

  Mr. Jones este povestea de dragoste dintre un maniaco-depresiv si psihiatra in ingrijirea careia se afla. O dragoste interzisa, caci este impotriva codului etic medical ca doctorul sa transforme un caz intr-o problema personala. Dar ce te feci...

  Regia: Mike Figgis, Jon Amiel
  16 2
  5.8