Filmele și serialele cu Annie Corley

  • Annie Corley

    Annie Corley

  • Blue-Eyed Butcher (2012)

    Călăul cu ochi albaștri

    Susan Wright, o texană superbă, părea să aibă o viață de poveste alături de Jeff și cei doi copii. Pentru prieteni, ei par o familie perfecta. Dar basmul se face țăndări atunci când Jeff e găsit mort și îngropat în curtea locuinței lor din suburbii.

    Regia: Stephen T. Kay
    1 1
    5.6
  • Au trecut 20 de ani de când Arlen a lansat „Me and God”, iar oamenii încă îl numesc „The Answer Man”. Toți cei care i-au citit cartea sunt convinși că el are toate răspunsurile. Într-o zi, celebrul autor o întâlnește pe Elizabeth, o mamă singură.

    Regia: John Hindman
    1 0
    6.4
  • Law Abiding Citizen (2009)

    Cetățeanul care respecta legea

    La 10 ani după ce soția și fiica i-au fost ucise brutal, Clyde Shelton se întoarce pentru a scoate dreptatea de la procurorul care instrumentase cazul ucigașilor.

    Regia: F. Gary Gray
    95 2
    7.4
  • Monster (2004)

    Monstru

    Filmul prezintă povestea de dragoste înfiripată în ciuda ororilor și a patologicului care le caracterizează pe protagoniste: Wuornos, o prostituată care își ucide majoritatea clienților, și Selby, pe care părinții au trimis-o să locuiască la o mătușă

    Regia: Patty Jenkins
    Oscar-uri:
    22 1
    7.3
  • Juwanna Mann (2002)

    Filmul urmăreşte povestea baschetbalistului Jamal Jeffries (Miguel Nunez Jr), recunoscut pentru actele sale de violenţă în teren. Faptele sale au atras excluderea din liga profesionistă şi mai apoi din echipă

    Regia: Jesse Vaughan
    1 0
    4.7
  • Here on Earth (2000)

    Raiul pe pamant

    Viata lui Kelly Morse decurge dupa schema clasica a baietilor de bani gata. Dar se va schimba intr-o zi in care, hotarandu-se sa-si scoata Mercedes-ul la plimbare, se aventureaza in orasul vecin si se ia la harta cu Jasper (Josh Hartnett).

    Regia: Mark Piznarski
    3 0
    5.2
  • Free Willy 3: The Rescue (1997)

    Eliberați-l pe Willy 3

    Pentru a treia oara, Willy, gigantica balena ucigasa se reintalneste cu prietenul lui cel mai bun, Jesse intr-o noua aventura ce va tine cu sufletul la gura milioane de copii.

    Regia: Sam Pillsbury
    3 1
    4.7
  • The Bridges of Madison County (1995)

    Podurile județului Madison

    Doi oameni obisnuiti. O intalnire intamplatoare. O poveste de dragoste extraordinara. Clint Eastwood si Meryl Streep sunt starurile acestei povesti pasionale despre doua existente irevocabil unite de "Podurile din Madison County".

    Regia: Clint Eastwood
    30 0
    7.6
  • The Tommyknockers (1993)

    Misterele din Haven Falls

    Productie tv in doua parti. Este vorba despre o scriitoare care locuieste retrasa, numai cu cainele ei credincios, la marginea unei paduri seculare, unde, intr-o zi, absolut intamplator, descopera o ciudata suprafata perfect neteda, care exercita...

    3 0
    5.4