Filmele și serialele cu Ansel Elgort

  • Ansel Elgort

    Ansel Elgort

    30 de ani
    Data nașterii: 14.03.1994
    Locul nașterii: Manhattan, New York, USA
  • Tokyo Vice (2022)

    Inspirată de experiența lui Jake Adelstein, această dramă polițistă îl prezintă pe tânărul jurnalist american, pe măsură ce pătrunde în lumea subterană din Tokyo, de la sfârșitul anilor ’90, în care nimic nu este ceea ce pare.

    Scenariul: J.T. Rogers
    89 2
    8.0
  • West Side Story (2021)

    Poveste din cartierul de vest

    Doi tineri din bande rivale în New York se îndrăgostesc, dar tensiunile dintre prietenii lor duc la o tragedie.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    38 7
    7.1
  • The Goldfinch (2019)

    The Goldfinch: Iluzia libertății

    Un băiat din New York este luat în grijă de o familie înstărită din cartierul Upper East Side după ce mama acestuia este ucisă într-un atac terorist cu bombă la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

    Regia: John Crowley
    25 4
    6.4
  • Billionaire Boys Club (2018)

    Clubul băieților miliardari

    Los Angeles-ul începutului anilor '80. Câțiva tineri fondatori ai unei companii decid să facă o înșelătorie. Eventualul rezultat favorabil promite o suma de bani imensă. Planul de îmbogățire se dovedește a fi viabil și în același timp mortal.

    Regia: James Cox
    8 3
    5.6
  • Jonathan (2018)

    Jonathan pleacă de la serviciu în fiecare zi la amiază, ajunge acasă și se culcă. În fiecare dimineață găsește micul dejun pregătit, dar și o filmare care îi arată cum se desfășoară a doua parte a fiecărei zile din viața lui.

    Regia: Bill Oliver
    15 9
    5.9
  • November Criminals (2017)

    Noiembrie criminal

    Filmul urmărește povestea a doi adolescenți în subteranul periculos al Washington-ului, în timp ce investighează uciderea prietenului lor.

    Regia: Sacha Gervasi
    49 6
    5.3
  • Baby Driver (2017)

    Maestul evadărilor

    Ce iese când un puști tăcut, cu un trecut traumatizant și un prezent incert, își tratează rănile vechi cu muzică și cai-putere? Drifturi spectaculoase, situații amuzante și pericole extreme – toate, în ritmul nelipsitelor căști.

    Regia: Edgar Wright
    341 29
    7.5
  • Allegiant (2016)

    Seria Divergent: Allegiant

    După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago.

    Regia: Robert Schwentke
    98 2
    5.7
  • The Divergent Series: Insurgent (2015)

    Seria Divergent: Insurgent

    După evenimentele din Divergent, un război nimicitor între cele patru facțiuni stă să înceapă. Demascați ca fiind Divergenți, Tris și Four sunt acum în postura de fugari, vânați de liderul avid de putere al facțiunii Erudiților (Kate Winslet).

    Regia: Robert Schwentke
    90 3
    6.2
  • Men, Women & Children (2014)

    Bărbați, femei și copii

    Filmul "Men, Women & Children" (Barbati, Femei si copii) in regia lui Jason Reitman relateaza povestea unui grup de adolescenti din USA dar si a parintilor lor in incercarea de a se adapta la noua epoca tehnologica.

    Regia: Jason Reitman
    7 0
    6.6
  • The Fault in Our Stars (2014)

    Sub aceeași stea

    Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se ştie a fost „în fază terminală”.

    Regia: Josh Boone
    30 3
    7.7
  • Divergent (2014)

    Într-un Chicago distopic, societatea e împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici), Erudiţia (cei inteligenţi).

    Regia: Neil Burger
    87 4
    6.6
  • Carrie (2013)

    Adolescenta firavă și aparent lipsită de personalitate Carrie este ținută de mama sa, Margaret White - o femeie extrem de religioasă și de conservatoare - departe de tentațiile lumii. Asta o face pe fată vulnerabilă în cercul de cunoscuți de la liceu

    Regia: Kimberly Peirce
    22 4
    5.8