Filmele cu Anthony Heald

  • Anthony Heald

    Anthony Heald

    79 de ani
    Data nașterii: 25.08.1944
    Locul nașterii: New Rochelle, New York, USA
  • Alone (2020)

    Psihopatul

    La puțin timp după ce își pierde soțul, Jessica este răpită de un criminal dement. Femeia reușește să scape, însă se află în mijlocul sălbăticiei. Acum trebuie să supraviețuiască nu doar criminalului care e pe urmele ei, dar și mediului necruțător.

    Regia: John Hyams
    49 10
    6.2
  • Red Dragon (2002)

    Dragonul Roșu

    Edward Norton este ex-agentul FBI Will Graham, un investigator expert care a parasit FBI dupa ce a fost pe punctul sa-si piarda viata pentru a-l captura pe Hannibal Lecter - interpretat desigur de Anthony Hopkins.

    Regia: Brett Ratner
    58 1
    7.2
  • Proof of Life (2000)

    Semn de viață

    Peter, inginer aflat în America Latină, e răpit pentru o răscumpărare de 3 milioane de dolari. Abandonată de angajatorul soțului ei și de compania de asigurări, soția lui refuză să renunțe la viața lui. Își asumă sarcina de a-l aduce înapoi acasă.

    Regia: Taylor Hackford
    24 0
    6.3
  • 8MM (1999)

    Tom Welles e un detectiv particular specializat în tehnici de supraveghere, dar activitatea lui e departe de ceea ce și-ar dori. Are un birou modest, unde rezolvă doar cazurile de infidelitate, și duce o existență în așteptarea marii lovituri.

    Regia: Joel Schumacher
    24 2
    6.6
  • Deep Rising (1998)

    Tentacule

    Câţiva de hoţi se urcă pe un vas de lux, dar membrii sunt surprinşi să constate că acesta este aproape pustiu. La scurt timp, o forţă necunoscută, din adâncul mărilor, atacă cu o forţă necruţătoare atât pe hoţi, cât şi pe puţinii supravieţuitori

    Regia: Stephen Sommers
    21 0
    6.1
  • Bushwhacked (1995)

    Pădurea nebunilor

    Max este comis voiajor. În timp ce livrează un colet, află că cel care îl angajase era implicat în niște activități ilegale și acum este mort. Max se teme acum că poliția va crede că el este criminalul, așa că se ascunde pentru a-și salva viața.

    Regia: Greg Beeman
    5 0
    5.6
  • Kiss of Death (1995)

    Sărutul morții

    Jimmy Kilmartin este un fost condamnat care încearcă să se reabiliteze, urmând calea cea dreaptă. Totuși, nu poate spune nu slujbei oferite de Little Junior Brown, un ticălos fără pereche, un om violent și puternic.

    Regia: Barbet Schroeder
    17 1
    5.9
  • The Client (1994)

    Clientul

    Mark Sway, un pusti de 11 ani, e martorul unei sinucideri si cu acest prilej cel care afla un secret ucigator. Urmarit de Mafie, F.B.I. si procuratura, isi angajeaza cu un dolar o avocata si incearca sa-si salveze viata.

    Regia: Joel Schumacher
    35 1
    6.7
  • The Ballad of Little Jo (1993)

    Balada micuțului Jo

    Ce poate face o femeie singura la mijlocul secolului trecut, in Vestul Salbatic, populat mai ales de barbati cautatori de aur, inraiti de singuratate? Tanara Josephine Monaghan alege o cale de supravietuire: se va deghiza in barbat. Nimeni...

    Regia: Maggie Greenwald
    8 3
    6.7
  • The Pelican Brief (1993)

    Dosarul Pelican

    Povestea veridică şi palpitantă a unei studente care descoperă mobilul şi autorul moral al unei crime duble de care sunt legate înalte interese politice şi financiare.

    Regia: Alan J. Pakula
    52 1
    6.6
  • Whispers in the Dark (1992)

    Șoapte în noapte

    O psihiatra (Sciorra) incearca sa ajute o proprietara de galerie de artă nevrotica, care are o relație sexuală foarte satisfăcătoare cu noul ei iubit, un barbat dominator, cu un comportament violent.

    Regia: Christopher Crowe
    3 0
    5.6
  • The Silence of the Lambs (1991)

    Tăcerea mieilor

    Doctorul Hanibal Lecter supranumit Canibalul este un monstru, unul din criminalii în serie extrem de greu de capturat. Dar soarta face ca el să fie singurul care are indicii referitoare la psihopatul aflat în libertate, supranumit Buffalo Bill.

    Regia: Jonathan Demme
    Oscar-uri: x 5
    107 3
    8.6
  • Orphans (1987)

    Orfanii

    Harold se afla intr-o carciuma, beat crita, cand e ademenit si rapit de doi frati, care-l duc in locuinta lor saracacioasa si sordida. Treat e cel mai echilibrat dintre cei doi tineri, caci fratele lui, Phillip, sufera de agorafobie. Numai ca cei...

    Regia: Alan J. Pakula
    0 0
    6.5
  • Outrageous Fortune (1987)

    Cine ești tu domnule Michael Sanders

    Sandy şi Lauren sunt două artiste fără prea multe perspective, care frecventează acelaşi curs de artă. Deşi sunt oarecum diferite una faţă de cealaltă, atunci când află că se întâlneau cu acelaşi bărbat, animozitatea dintre ele începe să crească....

    Regia: Arthur Hiller
    10 0
    6.2