Filmele cu Anthony Quinn

 • Anthony Quinn

  Anthony Quinn

  Data nașterii: 21.04.1915
  Decedat: 03.06.2001 (86 de ani)
  Oscaruri:
 • Avenging Angelo (2002)

  Răzbunându-l pe Angelo

  Frankie Delano e un bodyguard dur care jură s-o apere pe frumoasa Jennifer Barrett (Madeleine Stowe) după ce tatăl său, șeful mafiot Angelo (Anthony Quinn), este ucis. Acum, fără cale de întoarcere, ei trebuie să fugă pentru a-și salva viețile.

  Regia: Martyn Burke
  11 2
  5.2
 • Gotti (1996)

  Gotti este povestea semi-biografică a lui John Gotti (interpretat de Armand Assante), şeful criminal al familiei mafiote Gambino. Drama urmăreşte nu numai sângeroasa acensiune a lui Gotti, ci şi eforturile depuse de agenţii FBI pentru a-l aduce...

  Regia: Robert Harmon
  22 0
  7.3
 • A Walk in the Clouds (1995)

  Atât de aproape de cer

  Întors din Al II-lea Război Mondial, un tânăr soldat (Keanu Reeves) descoperă că mai are prea puţine în comun cu tot ce a lăsat în urma sa. Deziluzionat, porneşte spre nord, călătorind şi lucrând pe post de comis-voiajor.

  Regia: Alfonso Arau
  33 0
  6.7
 • Hercules in the Maze of the Minotaur (1994)

  Hercule în labirintul minotaurului

  Hercule duce o viata linistita alaturi de sotia si copiii sai, insa duce dorul aventurilor de demult. Astfel ca, atunci cand un tanar ii cere ajutorul ca sa distruga monstrul ce ameninta vietile locuitorilor, nu ezita sa porneasca la drum.

  Regia: Josh Becker
  3 0
  6.3
 • Filmul prezintă aventurile lui Hercule şi povestea întâlnirii dintre el şi Deianeira, cea care avea să-i devină soţie. Cei doi călătoresc împreună pentru a reda lumii focul luat de răzbunatoarea Hera.

  Regia: Doug Lefler
  2 0
  6.5
 • Hercules in the Underworld (1994)

  Hercule in Infern

  Cand Hercule credea ca poate duce o viata linistita alaturi de sotia si copiii sai, primeste vizita Iolei, care il roaga sa ii salveze satul si pe locuitorii acestuia de la nenorocire: o prapastie cascata spre Infern ameninta vietile satenilor.

  Regia: Bill L. Norton
  3 0
  6.6
 • Hercules and the Amazon Women (1994)

  Hercule si amazoanele

  Hercule lupta alaturi de prietenul sau Iolau impotriva amazoanelor, controlate de razbunatoarea Hera.

  Regia: Bill L. Norton
  4 0
  6.5
 • Last Action Hero (1993)

  Ultima aventură

  Jack Slater (Schwarzenegger) e cel mai popular erou al marelui ecran. Un adevărat supra-om care scapă din cele mai dificile situaţii. Cu toate astea, eroul este total dat peste cap când în universul lui fictiv aterizează pe nepusă masă micuţul Danny

  Regia: John McTiernan
  32 1
  6.4
 • Jungle Fever (1991)

  Febra iubirii

  Un bărbat de culoare, Flipper Purify (Wesley Snipes), are o familie reuşită, este arhitect renumit şi are o aventură cu o tânără albă, colegă de birou. Când cele două familii află despre relaţia lui Flipper cu Angie (Annabella Sciorra) încep...

  Regia: Spike Lee
  4 0
  6.6
 • Only the Lonely (1991)

  Numai cei singuri

  Un ofiter de politie se indragosteste. Nimic nu pare a fi iesit din comun... Numai ca politistul nostru, tinde catre obezitate, iar pe langa asta are si o mama dominatoare, care nu poate accepta ideea ca fiul sau poate avea o prietena...

  Regia: Chris Columbus
  8 0
  6.4
 • Regia: Jud Taylor
  6 1
  6.7
 • Ghosts Can't Do It (1990)

  Și fantomele iubesc

  Scott si Kate sunt casatoriti si foarte indragostiti, in ciuda diferentei de varsta. Viata lor e ca un basm: iubire, lux, avand totusi bucurii simple. Basmul insa ajunge la un sfarsit dureros atunci cand Scott afla ca inima sa va ceda foarte curand.

  Regia: John Derek
  10 0
  2.2
 • Revenge (1990)

  Răzbunarea

  Trei oameni sunt implicati intr-o poveste tensionata, pe viata si pe moarte, dincolo de limitele indurarii umane. Prietenia poate fi uitata din pricina iubirii rascolitoare, careia i se opune un singur sentiment mai puternic: dorinta de razbunare.

  Regia: Tony Scott
  43 4
  6.2
 • High Risk (1981)

  Regia: Stewart Raffill
  3 0
  5.7
 • Lion of the Desert (1981)

  Leul desertului

  In Italia fascista, inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, crudul general Rodolfo Graziani este desemnat de Mussolini pentru a lupta in razboiul colonial din Libia pentru a invinge natiunea araba.

  Regia: Moustapha Akkad
  20 1
  8.3