Filmele cu Anthony Zerbe

  • Anthony Zerbe

    Anthony Zerbe

    87 de ani
    Data nașterii: 20.05.1936
    Locul nașterii: Long Beach, California, USA
  • Star Trek: Insurrection (1999)

    Star Trek: Insurecția

    Locotenent-comandantul Data are misiunea de a studia rasa Ba'ku, dar in timpul cercetarilor incepe sa-si puna intrebari si sa se teama de propria sa existenta.

    Regia: Jonathan Frakes
    44 0
    6.4
  • See No Evil, Hear No Evil (1989)

    Nu vede niciun rău, nu aude niciun rău

    Wally si Dave sunt prieteni si au un chiosc de ziare in New York, dar cam asta e singurul lucru pe care-l au in comun. Wally e rau de gura, agresiv, insolent si smecher. Dave e tacut, politicos, calm, un adevarat gentleman. Wally e orb si Dave e surd

    Regia: Arthur Hiller
    20 0
    6.8
  • Licence to Kill (1989)

    Permis de ucis

    Aflat in vacanta in Florida Keys, agentul 007 urmeaza sa fie cavaler de onoare la nunta unui fost coleg din C.I.A.. In drum spre biserica, Bond e informat de catre paza de coasta ca teroristul Franz Sanchez se afla in Bahamas.

    Regia: John Glen
    40 1
    6.7
  • Steel Dawn (1987)

    Dimineți de oțel

    Intr-o lume post-apocaliptica, unde omenia pare sa fi disparut cu desavarsire, un razboinic ratacitor sare in ajutorul unei comunitati haituite de o banda de criminali fara de capatai.

    Regia: Lance Hool
    19 0
    5.1
  • The Dead Zone (1983)

    Zona moartă

    In mainile lui, se afla puterea de a vedea viitorul. In mainile lui, se afla puterea de a schiba viitorul.

    Regia: David Cronenberg
    23 2
    7.2
  • Farewell, My Lovely (1975)

    Adio, iubito!

    Raymond Chandler este parintele faimosului detectiv particular Philip Marlowe. De data aceasta, misiunea lui Marlowe este de a da de urma Velmei, o fosta dansatoare intr-un club de noapte si iubita unui criminal abia iesit din inchisoare.

    Regia: Dick Richards
    23 2
    7.0
  • Rooster Cogburn (1975)

    Adevăratul curaj

    Un mic orasel format in majoritate din populatie indiana si condus de Ministrul Goodnight si de fiica lui, Eula este cotropit de o banda de raufacatori. Ei rapesc si chiar omoara o buna parte din populatie. Curajoasa domnisoara Eula Goodnight se...

    Regia: Stuart Millar
    16 1
    6.8
  • Papillon (1973)

    Un hot, poreclit Papillon, arestat pe nedrept pentru crima, este condamnat la inchisoare pe viata intr-o inchisoare de maxima siguranta, situata pe o insula in mijlocul oceanului.Dorinta de libertate ii va schimba destinul.

    Regia: Franklin J. Schaffner
    78 1
    8.0
  • The Omega Man (1971)

    Omul Omega

    Într-un Los Angeles pustiu, doctorul Neville crede că el este ultimul OM care a rămas în urma molimei declanșate de un atac bacteriologic. Ceilalți supraviețuitori au suferit mutații genetice. Conduși de Jonathan Matthias, ei formează „Familia”.

    Regia: Boris Sagal
    17 1
    6.4
  • Un grup de terorişti, cunoscut ca Molly Maguires, sabotează de ceva vreme o mină de cărbune din Pennsylvania unde chiar membrii sunt angajaţi. Detectivul McParlan trebuie să se infiltreze pentru a pune capăt activitaţilor malicioşilor. Rămâne să...

    Regia: Martin Ritt
    2 0
    6.8
  • They Call Me Mister Tibbs! (1970)

    Ei mă cheamă domnul Tibbs!

    Sidney Poitier, in rolul detectivului Virgil Tibbs, rezolva inca un caz de crima complicat in San Francisco, intr-un film cu distributie de exceptie: Martin Landau si Barbara McNair, si cu muzica lui Quincy Jones.

    Regia: Gordon Douglas
    12 0
    6.0
  • Will Penny (1967)

    Will Penny, cowboy, este un barbat in varsta, sarac si singur. Viata lui se schimba cand o intalneste pe Catherine Allen si pe fiul acesteia care îi ocupasera cabana din munti, in pragul iernii.

    Regia: Tom Gries
    8 0
    7.1