Filmele cu Antje Traue

  • Antje Traue

    Antje Traue

    43 de ani
    Data nașterii: 18.01.1981
    Locul nașterii: Mittweida, Germany
  • The Flash (2023)

    Flash

    Barry Allen/Flash își folosește super-viteza pentru a schimba trecutul, dar încercarea lui de a-și salva familia creează o lume fără supereroi, forțându-l să pornească într-o misiune pentru a salva viitorul.

    Regia: Andy Muschietti
    134 18
    6.7
  • Oasis (2017)

    Acțiunea are loc în 2032. Resursele pământului sunt aproape epuizate. Foametea și bolile fac religia tot mai populară. Guvernele și corporațiile caută un nou cămin pentru specia umană. Acesta ar putea fi Oasis, o planetă foarte îndepărtată.

    Regia: Kevin Macdonald
    58 7
    8.0
  • În Moscova din timpul Războiului Rece, o femeie spion fură secrete de la un politician idealist - și se îndrăgostește de acesta.

    Regia: Shamim Sarif
    22 0
    5.8
  • Criminal (2016)

    Filmul are în centru un personaj periculos și greu de controlat, un deținut (jucat de Costner), căruia i se implantează memoria și abilitățile unui fost agent CIA. într-o încercare disperată de a împiedica declanșarea unui plan mortal.

    Regia: Ariel Vromen
    78 0
    6.3
  • Woman in Gold (2015)

    Femeia în Aur

    Maria Altmann, o refugiată evreică ajunsă la bătrânețe, vrea să readucă în familie o imagine a mătușii sale, expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât "Mona Lisa Austriei", o pictură de-a lui Gustav Klimt.

    Regia: Simon Curtis
    30 0
    7.3
  • Seventh Son (2014)

    Al șaptelea fiu

    Thomas Ward este al 7-lea fiu al unui al 7-lea fiu și a fost dat în ucenicie Vraciului din părțile locului. Misiunea lui este grea. Trebuie să învețe să alunge stafiile, să întemnițeze vrăjitoare și să supună duhurile.

    Regia: Sergei Bodrov
    59 3
    5.5
  • Man of Steel (2013)

    Omul de Oțel

    Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) e un tânăr jurnalist de 20 de ani ale cărui puteri, ce depășesc orice imaginație, îl fac să se simtă nelalocul său. Adus pe Pământ în urmă cu mulți ani de pe Krypton, Clark e bântuit de întrebarea „Ce caut eu aici?”.

    Regia: Zack Snyder
    139 4
    7.1
  • Nobels testamente (2012)

    Ultima dorință a lui Nobel

    Ziarista Annika Bengtzon, sub pretextul că scrie un articol despre Caroline von Behring, investigheaza atentatul ce a avut loc in timpul balului ce a urmat decernarii premiului Nobel pentru medicina.

    Regia: Peter Flinth
    3 1
    5.9
  • 5 Days of War (2011)

    5 zile de război

    O dramă centrată pe războiul dintre Rusia și Georgia în mijlocul căruia sunt prinși un jurnalist american, cameramanul lui și un localnic georgian

    Regia: Renny Harlin
    5 2
    5.6
  • Pandorum (2009)

    La bordul unei nave spatiale aparent parasite, doi astronauti isi revin dintr-un somn profund. Complet dezorientati, cei doi nu isi mai cunosc identitatile si nici misiunea care i-a adus acolo.

    Regia: Christian Alvart
    72 3
    6.7