Filmele cu Archana Puran Singh

  • Archana Puran Singh

    Archana Puran Singh

    62 de ani
    Data nașterii: 26.03.1962
    Locul nașterii: Dehradun, Uttarakhand, India
  • Kick (2014)

    Lovitura

    Îmbătat de adrenalină, Devil (Salman Khan) părăsește vârtejul dragostei pentru a îmbrățișa o nouă viață, de hoț, urmărit permanent de un polițist veteran…

    Regia: Sajid Nadiadwala
    5 0
    6.0
  • Speak Bachchan (2012)

    Minciuni

    Când un copil cade în puțul unui templu, Abbas sparge încuietoarea templului pentru a salva copilul. Când Prithviraj ajunge la fața locului, Ravi nu va da numele arăbesc al lui Abbas, ci va spune Abhishek astfel încât să evite un conflict religios.

    Regia: Rohit Shetty
    0 0
    5.6
  • Hit Left and Right (2009)

    Răpire cu bucluc

    Nitin Bankar lucreaza fara sa fie platit pentru Kuljeet Kaur, pentru a-si achita datoria fata de aceasta. Insa atunci cand se indragosteste, nu mai are rabdare sa astepte plata datoriei si planuieste o schema pentru a face rost de bani.

    Regia: Priyadarshan
    0 0
    5.8
  • Mere Baap Pehle Aap (2008)

    Tată, tu ești primul

    Mere Baap Pehle Aap spune povestea lui Janaradhan Rane, un văduv a cărui singură bucurie a fost aceea de a-și vedea copiii independenți și așezați la casele lor. Le-a oferit cea mai bună educație, pentru ca aceștia să știe să se descurce în viață.

    Regia: Priyadarshan
    0 0
    5.5
  • Money Hai Toh Honey Hai (2008)

    Goana după moștenire

    Şase tineri sunt aleşi de Krishnakumar să fie moștenitori ai enormei lui companii. Entuziasmaţi, noii moştenitori află că, odată cu averea, au moştentit şi datoriile uriaşe ale companiei. Acum trebuie să găsească repede o cale de a le plăti.

    Regia: Ganesh Acharya
    0 0
    2.9
  • Love Story 2050 (2008)

    Poveste de iubire 2050

    Love Story 2050 spune povestea a doi tineri: Karan, un tanar plin de viata, sportiv, care traieste cum il taie capul... si Sana, o timida tanara scrupuloasa si conformista.

    Regia: Harry Baweja
    2 0
    2.6
  • O fata pe nume Sophia (Urvashi Sharma), din clasa de mijloc a societatii, intalneste un baiat, Karan (Bobby Deol), care face parte din inalta societate. Sophia se indragosteste de Karan si se logodeste cu el. Apoi apare Vicky (Akshaye Khanna),...

    Regia: Abbas Alibhai Burmawalla, Mustan Alibhai Burmawalla
    0 0
    5.4
  • Krrish (2006)

    Krishna este un copil foarte inteligent si seamana perfect cu tatal sau Rabit (mort intr-un accident la locul de munca), iar bunica a ramas sa-l creasca. Krishan se indragosteste de Priya o turista venita sa vada locurile acelea.

    Regia: Rakesh Roshan
    6 0
    6.4
  • Masti (2004)

    Distractie

    Regia: Indra Kumar
    1 0
    6.2
  • Mela (2000)

    Regia: Dharmesh Darshan
    2 0
    3.7
  • Mohabbatein (2000)

    Dragoste și teroare

    În India, aventurile amoroase sunt interzise, la fel și gesturile de afecțiune în public. Directorul unui colegiu, Narayan, crede cu tărie în aceste principii și este hotărât să le respecte oricare ar fi consecințele. Nu cu mult timp în urmă,...

    Regia: Aditya Chopra
    3 1
    7.0
  • Bade Dilwala (1999)

    Regia: Shakeel Noorani
    0 0
    3.7
  • Kuch Kuch Hota Hai (1998)

    Ceva se întâmplă

    În timpul anilor de facultate, Anjali era îndrăgostită de colegul ei, Rahul, dar el nu avea ochi decât pentru Tina. Ani mai târziu, Rahul și fiica de opt ani ai Tinei, care - între timp murise - se vor reîntâlni cu Anjali.

    Regia: Karan Johar
    7 0
    7.5
  • Agneepath (1990)

    Un drum dificil

    Povestea începe pe insula Mandwa, lângă Maharashtra în anul 1977. Directorul școlii, un om foarte respectat pe nume Master Deenanath Chauhan, încearcă să convingă sătenii să nu își închirieze pământurile lui Kancha, un mafiot.

    Regia: Mukul Anand
    2 1
    7.6