Filmele și serialele cu Arian Moayed

  • Arian Moayed

    Arian Moayed

  • Retribution (2023)

    Represalii: Cursa Morții

    Remake al filmului spaniol El desconocido din 2015, Retribution, în regia lui Nimród Antal, spune povestea lui Matt Truner (Liam Neeson), un director din domeniul bancar care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o...

    Regia: Nimród Antal
    128 15
    5.3
  • Inventing Anna (2022)

    Inventând-o pe Anna

    Antreprenoare sau escroacă? O reporteriță investighează povestea Annei Delvey, care a convins elitele newyorkeze că este o moștenitoare din Germania.

    Scenariul: Shonda Rhimes
    9 3
    6.9
  • Love Life (2020)

    Anna Kendrick joacă într-un nou serial despre călătoria de la prima dragoste la dragostea care rezistă timpului și despre cum oamenii din jurul nostru ne transformă în cine suntem atunci când în sfârșit avem pe cineva pentru totdeauna.

    Scenariul: Sam Boyd
    8 2
    7.5
  • Richie (Bill Murray) este un manager de muzica rock ce a avut si zile mai bune decat acestea si isi duce ultimul client care i-a mai ramas intr-un tur prin Afghanistan. Atunci cand Richie ajunge in Kabul, ramane de unul singur, fara niciun ban.

    Regia: Barry Levinson
    4 0
    5.5
  • Believe (2014)

    Believe o are în centrul atenţiei pe Bo, o fetiţă de zece ani cu puteri paranormale. Folosită pentru studii de compania lui Roman Skouras, Bo este salvată de partenerul acestuia, Milton Winter, care îl ajută să evadeze şi apoi îl angajează drept...

    Scenariul: Alfonso Cuarón, Mark Friedman
    11 1
    7.0