Filmele cu Ariana Richards

  • Ariana Richards

    Ariana Richards

    44 de ani
    Data nașterii: 11.09.1979
    Locul nașterii: Healdsburg, California, USA
  • Tremors 3: Back to Perfection (2001)

    Tremors 3: Atac in zbor

    Revenit acasa, Bert Grummer are de-a face cu un agent imobiliar care vrea sa construiasca locuinte, agenti federali care protejeaza creaturile, tanarul Jack care organizeaza tururi artistice si, bineinteles, cu viermii ucigasi.

    Regia: Brent Maddock
    11 0
    5.3
  • Regia: Mark Haber
    2 0
    6.0
  • Jurassic Park (1994)

    Parcul Jurassic

    Dr. Grant şi dr. Sattler sunt invitaţi de miliardarul excentric John Hammond la deschiderea unui nou parc de distracţii pe o insulă din Costa Rica. Hammond reuşise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    66 2
    8.2
  • Grand Tour: Disaster in Time (1991)

    Dezastru in timp

    Inainte de a termina renovarea noului lor hotel, Ben Wilson si fiica lui sunt vizitati de o femeie in cautare de camere pentru grupul ciudat de turisti pe care il conduce. Mirat de ce noii veniti nu stau in oras, Ben descopera treptat ca prezenta...

    Regia: David Twohy
    4 1
    6.4
  • Tremors (1990)

    Tremors, creaturi ucigașe

    Kevin Bacon si Fred Ward sunt doi barbati indemanatici, locuitori ai unui orasel numit Perfection. Ei incearca sa gaseasca raspunsuri la niste fenomene greu de explicat, cum ar fi disparitia unor persoane in conditii extrem de misterioase.

    Regia: Ron Underwood
    22 0
    7.2
  • Prancer (1989)

    O fată de la fermă în vârstă de opt ani, care îngrijește un ren rănit crede că acesta este unul dintre renii lui Moș Crăciun.

    Regia: John D. Hancock
    4 1
    6.4