Filmele și serialele cu Ariane Labed

  • Ariane Labed

    Ariane Labed

    39 de ani
    Data nașterii: 06.05.1984
    Locul nașterii: Athens, Greece
  • Trigonometry (2020)

    Trigonometrie

    Serialul urmărește un cuplu, format din Gemma și Kieran, cu probleme financiare. Viețile lor sunt date peste cap când noua lor chiriașă, Ray, se dovedește a fi mai mult decât o simplă colegă de apartament.

    1 3
    7.2
  • Mary Magdalene (2018)

    Maria Magdalena

    În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret.

    Regia: Garth Davis
    48 7
    5.9
  • The Stopover (2016)

    Un popas

    La sfârșitul misiunii lor în Afganistan, două tinere primesc trei zile de ”permisie” și merg împreună cu colegii de unitate într-un complex de cinci stele din Cipru. Dar nu este atât de ușor să uiți războiul și să lași în urmă violența.

    Regia: Delphine Coulin, Muriel Coulin
    1 0
    6.2
  • Assassin's Creed (2016)

    Codul Asasinului

    Cal Lynch descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp, în Spania secolului al XV-lea.

    Regia: Justin Kurzel
    368 55
    5.6
  • Fidelio: Alice's Odyssey (2014)

    Fidelio - călătoria lui Alice

    Alice are 30 de ani și este marinar. Lăsându-și partenerul pe uscat, ea pornește în larg pe un cargobot vechi. După ce se vede la bord, ea ajunge să preia postul unui bărbat care tocmai murise și va afla că Gaël, prima ei iubire, este căpitanul navei

    Regia: Lucie Borleteau
    2 0
    6.4
  • Regia: Fabienne Godet
    0 0
    6.5
  • Before Midnight (2013)

    Înainte de miezul nopții

    Celine și Jesse sunt acum în Grecia, în vacanță. Au trecut nouă ani de când s-au reîntâlnit, în Franța si aproape 20 de ani de când s-au cunoscut, într-un tren spre Viena. Acum, cei doi sunt căsătoriți și au două fiice gemene.

    Regia: Richard Linklater
    18 0
    7.9
  • Alps (2011)

    Alpii

    O infirmieră, un paramedic, o gimnastă și antrenorul ei au pus bazele unui nou serviciu. Cu programare, iau locul persoanelor decedate, angajați fiind de rudele, prietenii sau colegii acestora. Compania se cheamă Alpii. Liderul lor, paramedicul,...

    Regia: Yorgos Lanthimos
    6 0
    6.4
  • Attenberg (2010)

    Marina, o tânără de 23 de ani, trăieşte împreună cu tatăl ei arhitect, la malul mării, într-o fabrică de prototipuri. Găsind specia umană ca fiind ciudată şi respingătoare, fata are grijă să păstreze distanţa. În schimb, face observaţii atente...

    Regia: Athina Rachel Tsangari
    3 1
    6.2